Akuvox R15P seniorentelefoon incl. pendant - Service-ICT
0

Uitverkocht

 245,63

  1. Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De telefoon is ontworpen met grote knoppen en een duidelijk leesbaar display, wat de bediening gemakkelijk maakt, zelfs voor senioren.
  2. Noodhulp Pendant: De bijgeleverde pendant fungeert als een noodknop. Met één druk op de knop kunnen senioren in geval van nood direct hulp oproepen van vooraf ingestelde contacten.
  3. Luide en Duidelijke Communicatie: De telefoon biedt extra luide en heldere geluidskwaliteit, zowel via de hoorn als de luidspreker, om duidelijke communicatie te garanderen, zelfs voor senioren met gehoorproblemen.
  4. Foto-Oproepen en Gemakkelijke Contacten: Met functies zoals foto-oproepen en een eenvoudige toegang tot contacten kunnen senioren snel en gemakkelijk communiceren met familie en vrienden.
  5. Modern en Discreet Ontwerp: Het moderne ontwerp van de telefoon past goed in elke omgeving en is discreet, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.
  6. Duurzaamheid: De telefoon is duurzaam gebouwd om langdurig gebruik te garanderen, waardoor senioren kunnen vertrouwen op een betrouwbare communicatiepartner.
  7. Ondersteuning voor Zelfstandig Leven: De Akuvox R15P Seniorentelefoon met pendant ondersteunt senioren bij het behouden van hun zelfstandigheid. Het biedt gemak, veiligheid en directe hulp wanneer dat nodig is.

Beschrijving

Verbonden en Zorgeloos Communiceren met de Akuvox R15P Seniorentelefoon incl. Pendant

De Akuvox R15P Seniorentelefoon is speciaal ontworpen om senioren en ouderen een eenvoudige en betrouwbare communicatieoplossing te bieden. Deze complete set, inclusief de pendant, verbindt geliefden en biedt gemoedsrust.

Gebruiksvriendelijkheid Voorop

De R15P Seniorentelefoon is intuïtief ontworpen met grote knoppen en een duidelijk leesbaar display. Dit maakt het gemakkelijk voor senioren om gesprekken te voeren, berichten te sturen en contacten te beheren.

Noodhulp Met Één Druk Op De Knop

De bijgeleverde pendant fungeert als een noodknop. In geval van een noodsituatie kunnen senioren met één druk op de knop hulp oproepen van vooraf ingestelde contacten, wat geruststelling biedt aan zowel de gebruiker als hun dierbaren.

Luide en Duidelijke Communicatie

Met extra luide en heldere geluidskwaliteit, zowel via de hoorn als de luidspreker, is de R15P ideaal voor senioren met gehoorproblemen. Dit garandeert heldere communicatie zonder inspanning.

Familie Verbinding

De R15P bevordert sociale verbondenheid. Met functies zoals foto-oproepen en gemakkelijke toegang tot contacten kunnen senioren snel en gemakkelijk communiceren met familie en vrienden.

Moderne Ontwerp, Duurzaamheid

Het moderne ontwerp van de R15P past discreet in elke omgeving. Bovendien is de telefoon duurzaam gebouwd om langdurig gebruik te garanderen.

Ondersteuning Voor Zelfstandig Leven

De Akuvox R15P Seniorentelefoon met pendant ondersteunt senioren bij het behouden van hun zelfstandigheid. Het biedt gemak, veiligheid en de zekerheid van directe hulp wanneer dat nodig is.

Een Complete Oplossing

De Akuvox R15P Seniorentelefoon incl. Pendant combineert gebruiksvriendelijkheid, noodhulp en heldere communicatie in één pakket. Het is de ideale metgezel voor senioren die willen genieten van probleemloze communicatie en verbondenheid met hun naasten.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…