Diensten - Service-ICT
0

Diensten

Service-ICT – Netwerkbeheer & Systeembeheer, Reparatie & Onderhoud van uw computer, laptop of tablet en uw Online Werkplek via de Cloud.

Kortom, Service-ICT is het adres voor al uw ICT-zorgen! Ons team bestaat uit vakkundige experts die met plezier voor u klaar staan. Op al onze diensten leveren wij 6 dagen telefonisch, offline en online support.

Netwerkbeheer & Systeembeheer

Wij staan voor stabiele en betrouwbare netwerken binnen uw organisatie. Netwerkbeheer en systeembeheer doen wij met passie en wij begrijpen de noodzaak van goed werkende oplossingen.

Reparatie & Onderhoud van uw computer, laptop of tablet

Wij werken snel en efficient en denken met u mee. De kosten van reparatie of onderhoud van uw computer, laptop of tablet zijn altijd vervelend. Daarom gaan we met u in gesprek om tot een zo goedkoop mogelijke, maar kwalitatief goede, oplossing te komen.

Werken in de Cloud

Via de Cloud creëren wij een Online Werkplek. Overal logt u in op uw eigen omgeving en zijn uw bestanden veilig en snel toegankelijk. Voor medewerkers die vanuit huis of een andere locatie willen werken is de Online werkplek de ideale oplossing. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die de Cloud u biedt.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…