CAT6 UTP 305m op rol - Service-ICT
0

 175,06

  1. Hoge Prestaties: Deze kabel biedt overdrachtssnelheden tot 1 Gbps, wat zorgt voor snelle en betrouwbare netwerkprestaties.
  2. Betrouwbaarheid: Met minder signaalverlies en een hogere bandbreedte zorgt de kabel voor een stabiele en consistente verbinding.
  3. Diverse Toepassingen: Geschikt voor dataoverdracht, internettoegang, streaming van multimedia en VoIP-gesprekken, waardoor het ideaal is voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften.
  4. Duurzaamheid: De kabel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen buigen, trekken en andere fysieke stress.
  5. Gemakkelijke Installatie: De rolverpakking maakt het eenvoudig om de kabel uit te rollen en op maat te snijden voor uw installatiebehoeften, wat tijd en moeite bespaart.
  6. Compatibiliteit: Compatibel met standaard RJ45-connectoren, waardoor het kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan netwerkapparaten en switches.
  7. Veelzijdige Lengte: Met een lengte van 305 meter is er voldoende kabel om grotere ruimtes te bedekken en meerdere aansluitingen te voorzien.

Artikelnummer: DC-UTP6-305-FCA Categorieën: , ,

Beschrijving

CAT6 UTP 305m op rol: Hoogwaardige Netwerkkabel voor Betrouwbare Verbindingen

De MT-Connect CAT6 UTP 305m op rol biedt een uitstekende oplossing voor het leggen van bekabelde netwerken. Met ondersteuning voor overdrachtssnelheden tot 1 Gbps is deze kabel ideaal voor zowel zakelijke als thuisnetwerken. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van de CAT6 UTP kabel belicht:

Hoge Prestaties en Betrouwbaarheid

Deze MT-Connect CAT6 UTP kabel op rol staat garant voor snelle en betrouwbare netwerkprestaties. Met een hogere bandbreedte en minder signaalverlies biedt het een stabiele en consistente verbinding.

Geschikt voor Diverse Toepassingen

De kabel is geschikt voor verschillende netwerktoepassingen, waaronder dataoverdracht, internettoegang, streaming van multimedia en VoIP-gesprekken. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor zowel zakelijke als persoonlijke behoeften.

Duurzaam en Flexibel

Met hoogwaardig materiaal en een duurzame constructie is deze kabel bestand tegen buigen, trekken en andere fysieke stress. Dit zorgt voor een langere levensduur en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik.

Gemakkelijke Installatie

Dankzij de handige rolverpakking kunt u de kabel eenvoudig uitrollen en op maat snijden voor uw specifieke installatiebehoeften. Dit bespaart tijd en moeite bij het aanleggen van het netwerk.

Compatibel met Standaard Connectoren

De CAT6 UTP kabel is compatibel met standaard RJ45-connectoren, waardoor u deze kunt gebruiken met een breed scala aan netwerkapparaten en switches.

Veelzijdige Lengte

Met een lengte van 305 meter biedt deze rol voldoende kabel om grotere ruimtes te bedekken en meerdere aansluitingen te voorzien.

Kies voor de CAT6 UTP 305m op rol voor een hoogwaardige en betrouwbare netwerkkabel die voldoet aan de eisen van moderne datacommunicatie. Of het nu gaat om thuisgebruik of zakelijke netwerken, deze kabel levert consistente prestaties en stabiele verbindingen.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…