Systeembeheer - Service-ICT
0

Systeembeheer

PC’s, servers, en Back-ups zijn niet uw corebusiness maar vragen wel dagelijks uw aandacht. In elke onderneming komt het voor dat de huidige systemen aangepast, vernieuwd en/of uitgebreid moeten worden. Vakkundig onderhoud van hard- en software is belangrijk en kan storingen voorkomen welke uiteindelijk kunnen leiden tot algehele netwerkfouten, vertragingen en verlies van gegevens.

U wilt op uw ICT systeem kunnen vertrouwen zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd kan blijven. Door jarenlange ervaring op het gebied van automatisering, heeft Service-ICT een vakkundig team in huis die netwerkonderhoud en systeembeheer voor u kunnen uitvoeren.

Service ICT gaat vakkundig en zorgvuldig om met van de systemen en de back up van onze klanten zodat uw data goed beveiligd is.

Wij installeren software en updates en bieden online support, dit kan zelfs via hulp op afstand. Indien u dit wenst, kunnen wij ook op locatie bij de klant aan uw systemen werken door middel van een service dag. Bij een eventuele storing staan wij klaar om deze storing zo snel mogelijk op te lossen.

De volgende systemen kunnen wij vakkundig installeren:

Het is mogelijk om op afstand gebruikers doen toe te voegen of te wijzigen.

Het team van Service ICT staat voor stabiele en betrouwbare netwerken binnen uw organisatie.

Wilt u meer informatie of wilt u een concept onderhoudscontract aanvragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…