Draytek Vigor 2927L LTE modem, - Service-ICT
0

 574,75

 1. 4G LTE-connectiviteit: Biedt snelle en betrouwbare internettoegang, zelfs op locaties zonder bekabelde internetverbinding.
 2. Dual-SIM-ondersteuning: Maakt gebruik van twee SIM-kaartsleuven voor hogere bandbreedte en redundantie.
 3. Geavanceerde beveiliging: Ingebouwde firewall, VPN en content filtering om uw netwerk en gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen.
 4. Gigabit Ethernet-poorten: Vier Gigabit Ethernet-poorten voor bedrade verbindingen met hoge snelheid.
 5. 802.11ac draadloos access point: Geïntegreerd draadloos access point voor draadloze connectiviteit met hoge snelheid.
 6. Intuïtieve webinterface: Eenvoudige configuratie en beheer via een gebruiksvriendelijke webinterface.
 7. Geschikt voor zakelijke omgevingen: Ontworpen voor gebruik in kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan betrouwbare en veilige internettoegang.
 8. Robuust ontwerp: Gebouwd om te presteren in veeleisende zakelijke omgevingen en extreme omstandigheden.
 9. Redundantie en failover: Biedt automatische failover naar 4G LTE bij uitval van de primaire internetverbinding.
 10. Quality of Service (QoS): Ondersteunt QoS voor het prioriteren van bepaald verkeer en het optimaliseren van de netwerkprestaties.
 11. VLAN-ondersteuning: Mogelijkheid om virtuele LAN’s te creëren voor een betere netwerkbeheer en beveiliging.
 12. SNMP-ondersteuning: Monitoring en beheer van het netwerk via SNMP (Simple Network Management Protocol).

Artikelnummer: V2927L Categorieën: , ,

Beschrijving

Draytek Vigor 2927L LTE Modem: Betrouwbare en Veilige Internettoegang voor Zakelijke Omgevingen

De Draytek Vigor 2927L LTE Modem is een geavanceerde router die speciaal is ontworpen voor zakelijke omgevingen die behoefte hebben aan betrouwbare en veilige internettoegang. Met zijn krachtige functies en uitgebreide connectiviteitsopties is deze modem-router ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van de Draytek Vigor 2927L LTE Modem belicht:

Snelle en Betrouwbare 4G LTE-connectiviteit

De Vigor 2927L ondersteunt 4G LTE-connectiviteit, waardoor u snel en betrouwbaar internet krijgt, zelfs op locaties waar bekabelde internettoegang niet beschikbaar is. Met ondersteuning voor hoge datasnelheden kunt u moeiteloos surfen op het web, video’s streamen en bestanden downloaden.

Dual-SIM voor Redundantie

De modem-router is voorzien van twee SIM-kaartsleuven, waardoor u twee verschillende mobiele netwerken kunt gebruiken. Dit biedt niet alleen hogere bandbreedte, maar ook redundantie en betrouwbaarheid als een van de netwerken niet beschikbaar is.

Geavanceerde Beveiliging

Met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals firewall, VPN en content filtering, zorgt de Vigor 2927L ervoor dat uw netwerk en gegevens veilig zijn tegen cyberbedreigingen. Hierdoor kunt u met een gerust hart zaken doen zonder u zorgen te maken over mogelijke beveiligingsrisico’s.

Flexibele Connectiviteitsopties

De modem-router is voorzien van vier Gigabit Ethernet-poorten en een geïntegreerd 802.11ac draadloos access point. Hierdoor kunt u eenvoudig meerdere apparaten aansluiten en profiteren van snelle en betrouwbare verbindingen.

Eenvoudig Beheer

Met de intuïtieve webinterface kunt u de Vigor 2927L eenvoudig configureren en beheren. U kunt netwerkinstellingen aanpassen, firmware-updates uitvoeren en de prestaties van uw netwerk monitoren, alles vanuit één gebruiksvriendelijke interface.

De Draytek Vigor 2927L LTE Modem biedt de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en veilige internettoegang. Met zijn geavanceerde functies en flexibele connectiviteitsopties is deze modem-router de ideale keuze voor zakelijke omgevingen.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…