Fortinet FortiSwitch 108E-FPOE - Service-ICT
0

 707,47

  1. Krachtige PoE+-Connectiviteit: De switch biedt 8 Gigabit PoE+ poorten voor snelle gegevensoverdracht en stroomvoorziening, ideaal voor veeleisende netwerken.
  2. Eenvoudige Configuratie en Beheer: Naadloze integratie met FortiGate firewalls maakt eenvoudig en efficiënt beheer mogelijk via een enkel beheerplatform.
  3. Geavanceerde Beveiligingsopties: VLAN en beveiligde verbindingen beschermen uw netwerk en waardevolle data tegen dreigingen.
  4. Duurzaam en Betrouwbaar Ontwerp: De switch is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen, waardoor bedrijfskritische processen zonder onderbrekingen kunnen blijven draaien.
  5. Efficiënte Energievoorziening met 802.3af/at PoE+: Ondersteuning voor 802.3af/at PoE+ levert efficiënte stroom aan PoE-apparaten zonder extra bekabeling, waardoor de installatie eenvoudiger wordt.
  6. Stille Werking: De switch werkt geruisloos en is perfect geschikt voor geluidsgevoelige omgevingen zoals kantoren.
  7. Flexibele Montage-opties: Het product kan aan de muur worden gemonteerd of in een rack worden geïnstalleerd, waardoor u flexibiliteit heeft bij het integreren in uw netwerkopstelling.

Artikelnummer: FS-108E-FPOE Categorieën: , , ,

Beschrijving

Fortinet FortiSwitch 108E-FPOE – Optimaliseer Uw Netwerk met Geavanceerde Functionaliteit

Krachtige PoE+-Connectiviteit voor Uw Netwerkbehoeften

Ontdek de mogelijkheden van de Fortinet FortiSwitch 108E-FPOE met 8 Gigabit PoE+ poorten, zorgend voor snelle gegevensoverdracht en stroomvoorziening, ideaal voor veeleisende netwerken.

Eenvoudige Configuratie en Beheer met FortiGate-integratie

Dankzij de naadloze integratie met FortiGate firewalls, kunt u eenvoudig en efficiënt de FortiSwitch 108E-FPOE configureren en beheren via een enkel beheerplatform.

Geavanceerde Beveiligingsopties voor Uw Netwerk

Bescherm uw netwerk met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals VLAN en beveiligde verbindingen, waardoor uw data veilig blijft tegen dreigingen.

Duurzaam en Betrouwbaar Ontwerp voor Bedrijfszekerheid

De FortiSwitch 108E-FPOE is ontworpen voor maximale betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen, waardoor bedrijfskritische processen zonder onderbrekingen kunnen blijven draaien.

Efficiënte Energievoorziening met 802.3af/at PoE+

Dankzij 802.3af/at PoE+ biedt de switch efficiënte stroomvoorziening aan PoE-apparaten zonder extra bekabeling, wat de installatie vereenvoudigt en kosten bespaart.

Stille Werking voor Geluidsgevoelige Omgevingen

De FortiSwitch 108E-FPOE werkt geruisloos, perfect voor geluidsgevoelige omgevingen zoals kantoren, voor ongestoord werken en productiviteit.

Flexibele Montage-opties voor Eenvoudige Installatie

Het product kan aan de muur worden gemonteerd of in een rack worden geïnstalleerd, waardoor u flexibiliteit heeft bij het integreren van de switch in uw netwerkopstelling.

Upgrade Uw Netwerk met Fortinet FortiSwitch 108E-FPOE

Profiteer van de geavanceerde functionaliteit en beveiliging van Fortinet en upgrade uw netwerk met de krachtige FortiSwitch 108E-FPOE voor een geoptimaliseerde netwerkervaring. Bereik moeiteloze connectiviteit en efficiënt beheer voor een verbeterde werkomgeving en een betrouwbaar netwerk.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…