Met de Gigaset N870 IP PRO IM Optimaliseert u de Communicatie
0

 665,44

De Gigaset N870 IP PRO IM is een geavanceerd IP DECT-multicelsysteem met de volgende belangrijke producteigenschappen:

  1. Instant Messaging (IM): Geavanceerde IM-functies bieden snelle en directe communicatie met collega’s, waaronder berichten verzenden, bestanden delen en real-time samenwerking.
  2. Naadloze Integratie: Het systeem kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande IP-telefoniesystemen en VoIP-providers, waardoor een efficiënte communicatieomgeving wordt gecreëerd.
  3. Superieure Spraakkwaliteit: Geavanceerde audiotechnologieën zorgen voor kristalheldere gesprekken, wat de communicatie verbetert en de productiviteit verhoogt.
  4. DECT-dekking: Het systeem biedt een uitgebreide DECT-dekking, waardoor medewerkers vrij kunnen bewegen tijdens gesprekken zonder verlies van geluidskwaliteit.
  5. Verbeterde Beveiliging: Uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder ondersteuning voor beveiligingsprotocollen (TLS en SRTP), waarborgen de vertrouwelijkheid van zakelijke gesprekken en gegevens.
  6. Gebruiksvriendelijke Interface: Een intuïtieve interface maakt eenvoudige configuratie en beheer van het systeem mogelijk.
  7. Energiezuinig en Milieubewust: Met een energiebesparende ECO-modus en duurzame materialen draagt de Gigaset N870 IP PRO IM bij aan milieubewust ondernemen.

Artikelnummer: S30852-H2716-R101 Categorieën: , ,

Beschrijving

Optimaliseer Zakelijke Communicatie met de Gigaset N870 IP PRO IM

De Gigaset N870 IP PRO IM is een revolutionair IP DECT-multicelsysteem dat speciaal is ontworpen om zakelijke communicatie naar nieuwe hoogten te tillen. Met geavanceerde Instant Messaging (IM) mogelijkheden biedt dit systeem een naadloze en efficiënte communicatie-ervaring voor jouw team.

Geavanceerde Instant Messaging

Deze  N870 IP PRO IM integreert krachtige Instant Messaging-functies, waardoor je snel en direct kunt communiceren met collega’s. Stuur berichten, deel bestanden en werk samen aan projecten, allemaal vanuit één geavanceerd multicelsysteem. Verbeter de teamproductiviteit met snelle en realtime interactie.

Deze Gigaset N870 IP PRO IM heeft Naadloze Integratie met IP-telefoniesystemen

Dit IP DECT-multicelsysteem integreert naadloos met jouw bestaande IP-telefoniesystemen en VoIP-providers. Dankzij de compatibiliteit en uitbreidbaarheid kun je gemakkelijk meerdere basisstations toevoegen om aan de groeiende communicatiebehoeften van je bedrijf te voldoen.

Superieure Spraakkwaliteit en Mobiliteit

Met geavanceerde audiotechnologieën levert de N870 IP PRO IM superieure spraakkwaliteit voor kristalheldere gesprekken. Dankzij de DECT-dekking kunnen medewerkers vrij bewegen zonder dat dit invloed heeft op de geluidskwaliteit, wat resulteert in verbeterde mobiliteit en efficiëntie.

Verbeterde Beveiliging voor Bedrijfsgegevens

Veiligheid is van het grootste belang. De N870 IP PRO IM biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder ondersteuning voor beveiligingsprotocollen (TLS en SRTP). Bescherm bedrijfsgegevens en waarborg de vertrouwelijkheid van jouw gesprekken.

Intuïtieve Configuratie en Beheer

Met een gebruiksvriendelijke interface is de N870 IP PRO IM eenvoudig te configureren en te beheren. Het systeem biedt provisioning-opties en centraal beheer, waardoor het aanpassen aan de behoeften van je bedrijf moeiteloos verloopt.

De Gigaset N870 IP PRO IM is Energiezuinig en Milieubewust

Naast zijn geavanceerde functies is de N870 IP PRO IM milieubewust ontworpen, met een energiebesparende ECO-modus en duurzame materialen. Doe jouw bijdrage aan duurzaam ondernemen terwijl je geniet van geavanceerde communicatie.

Conclusie

De N870 IP PRO IM is dé oplossing voor moderne zakelijke communicatie. Met geavanceerde Instant Messaging, superieure spraakkwaliteit, mobiliteit en verbeterde beveiliging, biedt dit multicelsysteem alles wat jouw team nodig heeft voor effectieve en efficiënte samenwerking. Investeer vandaag nog in de  N870 IP PRO IM en neem jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…