Grandstream GXV3450 - Service-ICT
0

 422,29

De belangrijkste kenmerkeigenschappen van de Grandstream GXV3450 Video IP-telefoon zijn:

 1. 5-inch capacitief touchscreen: Biedt een duidelijke en intuïtieve interface voor gemakkelijke navigatie en toegang tot functies.
 2. Ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts: Hiermee kunnen gelijktijdige gesprekken worden afgehandeld en verbinding worden gemaakt met verschillende telefoonnetwerken.
 3. 2 FXS-poorten: Hiermee kunnen analoge apparaten zoals faxmachines en telefoons worden aangesloten.
 4. Geïntegreerde 2 megapixel HD-camera: Maakt levendige en heldere video-oproepen mogelijk.
 5. Ondersteuning voor 1080p Full HD-video: Voor een hoge kwaliteit video-ervaring tijdens gesprekken.
 6. HDMI-uitgang: Hiermee kunnen gesprekken worden weergegeven op een externe monitor of tv voor grotere groepsgesprekken of presentaties.
 7. Geavanceerde videoconferencing-mogelijkheden: Biedt uitgebreide opties voor videoconferencing.
 8. Geïntegreerde WiFi: Voor flexibele communicatie zonder bekabelde verbindingen.
 9. Android 7.0-besturingssysteem: Hiermee kunnen Android-apps worden gedownload en gebruikt voor extra functionaliteit.
 10. Bluetooth en USB-interfaces: Voor verbinding met externe apparaten zoals headsets en USB-opslagapparaten.
 11. Uitbreidingsmogelijkheden: Voor een nog rijkere communicatie-ervaring met extra accessoires en uitbreidingsmodules.
 12. Beveiligingsfuncties: Inclusief encryptie van spraak- en video-oproepen voor veilige communicatie.

Met deze kenmerkeigenschappen biedt de Grandstream GXV3450 Video IP-telefoon een uitgebreide en geavanceerde oplossing voor hoogwaardige spraak- en video-oproepen, samen met een scala aan functies voor productiviteit en flexibiliteit. Deze IP-telefoon is ideaal voor bedrijven die streven naar een geavanceerde en veelzijdige communicatie-ervaring.

Beschrijving

Ontdek de veelzijdige Grandstream GXV3450 Video IP-telefoon – jouw geavanceerde oplossing voor effectieve zakelijke communicatie en interactieve video-oproepen.

Deze krachtige Grandstream GXV3450 combineert hoogwaardige spraak- en videofuncties met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor je een naadloze en verrijkte communicatie-ervaring krijgt.

Met een 5-inch capacitief touchscreen en een kristalhelder display biedt de GXV3450 een intuïtieve interface voor moeiteloze navigatie en toegang tot functies. Dankzij de ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts en 2 FXS-poorten kun je gelijktijdig meerdere gesprekken afhandelen en verbinding maken met verschillende telefoonnetwerken.

De geïntegreerde 2 megapixel HD-camera en ondersteuning voor 1080p Full HD-video zorgen voor levendige en meeslepende video-oproepen. Met de HDMI-uitgang kun je jouw gesprekken eenvoudig weergeven op een externe monitor of tv voor grotere groepsgesprekken of presentaties.

De GXV3450 biedt geavanceerde videoconferencing-mogelijkheden, waardoor je kunt communiceren met collega’s, klanten of partners over de hele wereld. De geïntegreerde WiFi-functie biedt flexibiliteit en mobiliteit, zodat je altijd verbonden kunt blijven, zelfs zonder bekabelde verbindingen.

Met een Android 7.0-besturingssysteem kun je jouw favoriete Android-apps downloaden en gebruiken, waardoor je toegang hebt tot nuttige hulpmiddelen en informatie. Bovendien ondersteunt de telefoon Bluetooth, USB-interfaces en uitbreidingsmogelijkheden voor een nog rijkere communicatie-ervaring.

Naast krachtige communicatieopties biedt de GXV3450 ook uitgebreide beveiligingsfuncties, zoals encryptie van spraak- en video-oproepen, om de vertrouwelijkheid en integriteit van jouw communicatie te waarborgen.

De Grandstream GXV3450 Video IP-telefoon is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een geavanceerde en veelzijdige communicatieoplossing. Met een combinatie van spraak en video, uitgebreide functies en gebruiksgemak, verhoogt de GXV3450 de productiviteit en verbetert het de communicatie in elk professioneel scenario.

Ontdek de voordelen van de Grandstream GXV3450 en ervaar de kracht van geavanceerde spraak- en video-oproepen, uitgebreide functies en ongeëvenaarde flexibiliteit. Bestel nu en til jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau met de GXV3450!

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…