grandstream GXV3470 - Service-ICT
0

 567,49

Beschrijving

Ontdek de krachtige en geavanceerde Grandstream GXV3470 Video IP-telefoon

De grandstream GXV3470 veelzijdige telefoon combineert hoogwaardige spraak- en video-oproepen met uitgebreide functies en intuïtieve bediening, waardoor je een naadloze en verrijkende communicatie-ervaring krijgt.

De GXV3470 biedt een kristalhelder 7-inch capacitief touchscreen met een intuïtieve interface voor moeiteloze navigatie en toegang tot functies. Ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts en 2 FXS-poorten. Zo kan deze IP-telefoon gelijktijdige gesprekken afhandelen en naadloos verbinding maken met verschillende netwerken.

Met de geïntegreerde 2 megapixel HD-camera en ondersteuning voor 1080p Full HD-video, kunnen video-oproepen levendiger en meeslepender zijn. Met de ingebouwde HDMI-uitgang kun je jouw gesprekken eenvoudig op een externe monitor of tv weergeven voor grotere groepsgesprekken of presentaties.

De GXV3470 biedt ook uitgebreide communicatieopties, zoals geavanceerde videoconferencing-mogelijkheden, multi-platform video-oproepen en ondersteuning voor populaire videoconferencing-software. Met een geïntegreerde WiFi-functie kun je flexibel communiceren zonder bekabelde verbindingen.

De GXV3470 is niet alleen een krachtige communicatiehub, maar ook een slimme productiviteitstool. Met Android 7.0-besturingssysteem kun je jouw favoriete Android-apps downloaden en gebruiken, waardoor je toegang hebt tot nuttige hulpmiddelen en informatie. Daarnaast ondersteunt de telefoon Bluetooth, USB-interfaces en uitbreidingsmogelijkheden voor een nog rijkere communicatie-ervaring.

Met Grandstream’s uitgebreide beveiligingsfuncties, waaronder encryptie van spraak- en video-oproepen, ben je verzekerd van veilige en vertrouwelijke communicatie.

Kortom, de Grandstream GXV3470 Video IP-telefoon is een krachtige en veelzijdige keuze voor bedrijven en individuele gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige communicatieoplossing. Upgrade jouw communicatie naar een hoger niveau met de GXV3470 en ervaar de voordelen van geavanceerde spraak- en video-oproepen, uitgebreide functies en ongeëvenaarde flexibiliteit. Bestel nu en ontdek hoe deze IP-telefoon jouw zakelijke en persoonlijke communicatiebehoeften kan vervullen.

Jouw ultieme communicatieoplossing voor zakelijke en persoonlijke behoeften.

De belangrijkste kenmerkeigenschappen van de Grandstream GXV3470 Video IP-telefoon zijn:

 • 7-inch capacitief touchscreen: Biedt een duidelijke en intuïtieve interface voor gemakkelijke navigatie en toegang tot functies.
 • Ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts: Hiermee kunnen gelijktijdige gesprekken worden afgehandeld en verbinding worden gemaakt met verschillende telefoonnetwerken.
 • 2 FXS-poorten: Hiermee kunnen analoge apparaten zoals faxmachines en telefoons worden aangesloten.
 • Geïntegreerde 2 megapixel HD-camera: Maakt levendige en heldere video-oproepen mogelijk.
 • Ondersteuning voor 1080p Full HD-video: Voor een hoge kwaliteit video-ervaring tijdens gesprekken.
 • HDMI-uitgang: Hiermee kunnen gesprekken worden weergegeven op een externe monitor of tv voor grotere groepsgesprekken of presentaties.
 • Geavanceerde videoconferencing-mogelijkheden: Biedt uitgebreide opties voor videoconferencing.
 • Geïntegreerde WiFi: Voor flexibele communicatie zonder bekabelde verbindingen.
 • Android 7.0-besturingssysteem: Hiermee kunnen Android-apps worden gedownload en gebruikt voor extra functionaliteit.
 • Bluetooth en USB-interfaces: Voor verbinding met externe apparaten zoals headsets en USB-opslagapparaten.
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Voor een nog rijkere communicatie-ervaring met extra accessoires en uitbreidingsmodules.
 • Beveiligingsfuncties: Inclusief encryptie van spraak- en video-oproepen voor veilige communicatie.

Met deze kenmerkeigenschappen biedt de Grandstream GXV3470 Video IP-telefoon een uitgebreide en geavanceerde oplossing voor hoogwaardige spraak- en video-oproepen, samen met een scala aan functies voor productiviteit en flexibiliteit. Deze IP-telefoon is ideaal voor zakelijke en individuele gebruikers die streven naar een geavanceerde en veelzijdige communicatie-ervaring.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…