Patchkabel CAT6A 5m groen - Service-ICT
0

 9,41

  1. Hoge overdrachtssnelheden: Ondersteunt overdrachtssnelheden tot 10 Gbps voor snelle gegevensoverdracht.
  2. Betrouwbare prestaties: Zorgt voor stabiele netwerkprestaties zonder signaalverlies dankzij de afscherming tegen interferentie.
  3. Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik en een stevige verbinding tussen apparaten.
  4. Flexibel en compact ontwerp: Met een lengte van 5 meter geschikt voor korte-afstandsverbindingen en gemakkelijk te installeren in kleine ruimtes.
  5. Universele compatibiliteit: Achterwaarts compatibel met CAT5e en CAT6, geschikt voor diverse netwerkapparaten.
  6. Geschikt voor veeleisende toepassingen: Ideaal voor bandbreedte-intensieve taken zoals videoconferenties en streaming.

Artikelnummer: DC-6A3-050 Categorieën: , ,

Beschrijving

Patchkabel CAT6A, 5m groen: Snelle en betrouwbare netwerkverbindingen voor veeleisende toepassingen

De MT-Connect Patchkabel CAT6A 5m groen biedt een uitstekende oplossing voor het aansluiten van verschillende netwerkapparaten met hoge snelheid en betrouwbaarheid. Met hoogwaardige materialen en geavanceerde specificaties, is deze kabel ideaal voor veeleisende netwerktoepassingen waarbij hoge bandbreedtes en overdrachtssnelheden essentieel zijn.

Hoge Snelheden en Betrouwbaarheid

De MT-Connect CAT6A patchkabel ondersteunt overdrachtssnelheden tot 10 Gbps, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht. Hierdoor kunnen grote bestanden snel worden verzonden en ontvangen, en kunnen bandbreedte-intensieve toepassingen zoals videoconferenties en streaming soepel worden uitgevoerd.

Afscherming voor Verminderde Interferentie

De kabel is voorzien van afscherming om interferentie en signaalverlies te verminderen, waardoor de signaalintegriteit behouden blijft. Dit zorgt voor stabiele netwerkprestaties, zelfs in omgevingen met veel elektrische ruis.

Duurzame Constructie

De patchkabel is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. De robuuste connectoren zorgen voor een stevige en veilige verbinding tussen apparaten.

Flexibele Toepassingen

Met een lengte van 5 meter is deze kabel ideaal voor korte-afstandsverbindingen tussen netwerkapparaten. Het compacte ontwerp maakt het gemakkelijk om de kabel in kleine ruimtes te installeren zonder overtollige kabels.

Universele Compatibiliteit

De CAT6A patchkabel is achterwaarts compatibel met CAT5e en CAT6, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan netwerktoepassingen en apparaten. Het kan worden gebruikt met computers, servers, switches, routers en andere netwerkapparatuur.

De Patchkabel CAT6A 5m groen is een betrouwbare en hoogwaardige kabel die voldoet aan de eisen van moderne netwerktoepassingen. Met zijn hoge snelheden, betrouwbaarheid en duurzame constructie is het de ideale keuze voor veeleisende netwerkinstallaties en zorgt het voor optimale prestaties van uw netwerk.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…