Poynting XPOL-A0001-5g - Service-ICT
0

 131,89

  1. 5G-Optimalisatie: Specifiek ontworpen voor 5G-netwerken, biedt de antenne verbeterde connectiviteit en prestaties voor snelle downloads, lage latentie en vloeiende streaming.
  2. Dual-Polarisatie Technologie: De antenne maakt gebruik van dual-polarisatie technologie voor betere ontvangst en verzending van signalen, waardoor interferentie wordt verminderd en de signaalconsistentie wordt verbeterd.
  3. Brede Dekking en Bereik: Het directionele ontwerp en de versterking van de antenne bieden een brede dekking en een vergroot netwerkbereik, ideaal voor gebieden met zwakke signalen.
  4. Eenvoudige Installatie: Geleverd met montagematerialen en instructies, kan de antenne eenvoudig worden geïnstalleerd op verschillende oppervlakken, zoals muren of palen.
  5. Weerbestendig en Duurzaam: Gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, is de antenne duurzaam en betrouwbaar voor langdurige prestaties.
  6. Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijke omgevingen, biedt de antenne verbeterde 5G-connectiviteit voor diverse toepassingen.
  7. Verbeterde Netwerkprestaties: De antenne helpt bij het versterken van de signaalsterkte en netwerkbereik, wat resulteert in betere algehele netwerkprestaties.
  8. Compatibiliteit met 5G-Apparaten: Ontworpen om naadloos te werken met 5G-apparaten, biedt de antenne maximale compatibiliteit voor moderne netwerkvereisten.

Artikelnummer: A-XPOL-0001-V2-21 Categorieën: , ,

Beschrijving

Poynting XPOL-A0001-5g 5G-antenne: Maximale Connectiviteit voor Next-Gen Netwerken

De SDC Poynting XPOL-A0001-5g 5G-antenne biedt een krachtige oplossing voor verbeterde draadloze connectiviteit in het tijdperk van 5G. Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige prestaties versterkt deze antenne uw signaalsterkte en netwerkbereik.

Optimale 5G-Connectiviteit

De XPOL-A0001-5g antenne is geoptimaliseerd voor 5G-netwerken en biedt een versterkte verbinding voor supersnelle downloads, lage latentie en verbeterde streamingervaringen.

Dual-Polarisatie Technologie

Dankzij de dual-polarisatie technologie zorgt de antenne voor betere signaalontvangst en -overdracht, waardoor de kans op interferentie en verlies van signaal minimaliseert.

Brede Dekking en Bereik

Met een directioneel ontwerp en krachtige versterking biedt deze antenne een brede dekking en een groter netwerkbereik, wat ideaal is voor gebieden met zwakke signaalsterkte.

Eenvoudige Installatie en Montage

De antenne wordt geleverd met montagematerialen en instructies voor een eenvoudige installatie op muren, palen of andere oppervlakken.

Weerbestendig en Duurzaam

Gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, is de XPOL-A0001-5g antenne ontworpen om langdurige en betrouwbare prestaties te leveren.

Versterk Uw Signaal met Poynting XPOL-A0001-5g

Of u nu thuis, op kantoor of onderweg bent, de Poynting XPOL-A0001-5g 5G-antenne versterkt uw draadloze connectiviteit met verbeterde 5G-prestaties en betrouwbare dual-polarisatie technologie. Met een bredere dekking en eenvoudige installatie is dit de ideale keuze voor wie maximale connectiviteit en prestaties zoekt in het 5G-tijdperk.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…