Rack-holder SR-10U-19 10U desktop-rack - Service-ICT
0

 59,29

  1. Ruimtebesparend Ontwerp: Het compacte ontwerp met 10U aan ruimte maakt efficiënt gebruik van desktopruimte mogelijk, ideaal voor omgevingen waar ruimte beperkt is.
  2. Robuuste Constructie: Vervaardigd uit hoogwaardig staal, biedt het rack duurzaamheid en betrouwbaarheid voor langdurig gebruik.
  3. Gemakkelijke Toegang: Voor- en achterpanelen zorgen voor eenvoudige toegang tot apparatuur, waardoor installatie en onderhoud moeiteloos zijn.
  4. Luchtstroomoptimalisatie: Het ontwerp is gericht op verbeterde luchtstroom en warmteafvoer, wat zorgt voor betere koeling van apparatuur en hogere prestaties.
  5. Veelzijdigheid: Ideaal voor kleine kantoren, thuiskantoren en andere omgevingen met beperkte ruimte, biedt dit rack flexibele opberg- en beheermogelijkheden.
  6. Duurzaamheid: De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een rack dat bestand is tegen intensief gebruik en langdurige betrouwbaarheid biedt.
  7. Ruimte voor Verschillende Apparatuur: Met 10U aan ruimte biedt het rack plaats aan verschillende apparatuur, waaronder servercomponenten, switches en andere netwerkapparaten.
  8. Eenvoudige Installatie: Het rack wordt geleverd met alles wat nodig is voor montage, waardoor de installatie snel en gemakkelijk verloopt.
  9. Efficiënt Apparatuurbeheer: Het rack helpt bij het organiseren van apparatuur op een overzichtelijke en gestructureerde manier voor beter beheer.

Artikelnummer: SR-10U Categorieën: , ,

Beschrijving

Rack-Holder SR-10U-19 10U Desktop Rack: Efficiënte Ruimte- en Apparatuurbeheeroplossing

De Mikrotik Rack-holder SR-10U-19 10U desktop-rack biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor het organiseren van netwerkapparatuur en servercomponenten. Met een compact ontwerp en hoogwaardige constructie helpt dit rack bedrijven om hun ruimte en apparatuur op een efficiënte manier te beheren.

Ruimtebesparend Ontwerp voor Desktops

Dit desktop-rack is ontworpen om kostbare ruimte te besparen zonder in te boeten aan functionaliteit. Met 10U aan ruimte biedt het voldoende capaciteit voor het plaatsen van serverapparatuur, switches, en andere componenten.

Robuuste Constructie voor Duurzaamheid

De SR-10U-19 is vervaardigd met hoogwaardige materialen, waaronder stevig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het rack kan jarenlang intensief gebruik weerstaan.

Eenvoudige Apparatuurtoegang en Onderhoud

Het rack is voorzien van gemakkelijk toegankelijke voor- en achterpanelen, waardoor het installeren, aanpassen en onderhouden van apparatuur een moeiteloze taak wordt.

Verbeterde Luchtstroom en Koeling

Met een doordacht ontwerp dat rekening houdt met luchtstroom en warmteafvoer, draagt de SR-10U-19 bij aan een betere koeling van de apparatuur, wat de prestaties en levensduur ten goede komt.

Veelzijdige Toepassingen

Dit rack is ideaal voor kleine kantoren, thuiskantoren en andere omgevingen waar ruimte een beperking kan zijn. Het biedt een veelzijdige oplossing voor het opbergen en beheren van apparatuur.

Rack-Holder SR-10U-19 10U Desktop Rack: Optimale Apparatuurorganisatie

Met de Rack-holder SR-10U-19 10U desktop-rack kunnen bedrijven en individuen hun netwerkapparatuur en servercomponenten op een georganiseerde en efficiënte manier beheren. Het compacte ontwerp, duurzame constructie en verbeterde toegankelijkheid maken dit rack een slimme keuze voor effectieve apparatuurorganisatie.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…