Snom IP DECT M900 MultiCell Basisstation - Service-ICT
0

 521,51

Product eigenschappen

  1. Uitgebreide DECT-dekking: Het basisstation biedt een uitgebreide dekking in grote kantoorpanden of andere ruime omgevingen, waardoor een betrouwbare DECT-verbinding wordt gegarandeerd.
  2. Verhoogde Mobiliteit: Medewerkers kunnen vrij bewegen tijdens gesprekken dankzij ondersteuning voor handover en roaming tussen verschillende cellen, wat ideaal is voor dynamische werkomgevingen.
  3. Geavanceerde Spraakkwaliteit: Geïntegreerde geluidsonderdrukkingstechnologie zorgt voor heldere en kristalheldere gesprekken, zelfs in rumoerige omgevingen, waardoor de communicatie-efficiëntie wordt verbeterd.
  4. Veiligheid en Beveiliging: Het basisstation ondersteunt beveiligingsprotocollen zoals SRTP en TLS om de vertrouwelijkheid van de communicatie te waarborgen.
  5. Eenvoudige Configuratie en Beheer: Met een intuïtieve webgebaseerde interface is het basisstation eenvoudig te configureren en te beheren, waardoor systeembeheerders tijd besparen bij installatie en onderhoud.

Met deze eigenschappen biedt de Snom IP DECT M900 een geavanceerde en betrouwbare DECT-communicatieoplossing voor moderne bedrijven, waar mobiliteit, uitgebreide dekking en heldere gesprekken van essentieel belang zijn voor effectieve zakelijke communicatie.

Artikelnummer: 4426 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ontdek de Uitstekende Draadloze Communicatie met het Snom IP DECT M900 MultiCell Basisstation

De IP DECT M900 MultiCell Basisstation biedt een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor draadloze communicatie in professionele omgevingen. Dit krachtige basisstation is speciaal ontworpen om te voldoen aan de communicatiebehoeften van moderne bedrijven, waar mobiliteit en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Met het Snom IP DECT M900 MultiCell Basisstation kunnen bedrijven profiteren van een naadloze en uitgebreide DECT-communicatie die garant staat voor duidelijke gesprekken en een brede dekking.

Verhoogde Mobiliteit en Flexibiliteit

Het  IP DECT M900 MultiCell Basisstation biedt verhoogde mobiliteit voor medewerkers, waardoor ze vrij kunnen bewegen tijdens telefoongesprekken zonder onderbrekingen. Het basisstation ondersteunt handover en roaming tussen verschillende cellen, wat resulteert in naadloze overgangen tussen basisstations zonder verlies van verbinding. Dit maakt het ideaal voor dynamische werkomgevingen waar mobiliteit en flexibiliteit een prioriteit zijn.

Uitgebreide DECT-dekking voor Grote Omgevingen

Met het Snom IP DECT M900 MultiCell Basisstation kunnen bedrijven profiteren van uitgebreide DECT-dekking in grote kantoorpanden, magazijnen of andere uitgestrekte omgevingen. Het basisstation kan meerdere DECT-cellen ondersteunen, wat resulteert in een betrouwbare en krachtige DECT-communicatie, zelfs op grote afstand van het basisstation. Hierdoor kunnen medewerkers overal in het gebouw genieten van een sterke en stabiele DECT-verbinding.

Geavanceerde Spraakkwaliteit en Geluidsonderdrukking

Het IP DECT M900 MultiCell Basisstation levert geavanceerde spraakkwaliteit en geluidsonderdrukkingstechnologieën, waardoor duidelijke en kristalheldere gesprekken worden gegarandeerd, zelfs in lawaaierige omgevingen. Dit minimaliseert achtergrondgeluiden en zorgt voor een optimale spraakverstaanbaarheid, waardoor de communicatie-efficiëntie wordt verbeterd.

Veiligheid en Beveiliging van Communicatie

Veiligheid is een prioriteit in moderne bedrijfsomgevingen, en het  IP DECT M900 MultiCell Basisstation biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om de vertrouwelijkheid van communicatie te waarborgen. Met ondersteuning voor beveiligingsprotocollen, zoals SRTP en TLS, blijven gesprekken veilig en beschermd tegen potentiële bedreigingen.

Eenvoudige Configuratie en Beheer

Het  IP DECT M900 MultiCell Basisstation is ontworpen voor eenvoudige configuratie en beheer. Met een intuïtieve webgebaseerde interface kunnen systeembeheerders het basisstation gemakkelijk instellen en aanpassen aan de specifieke behoeften van het bedrijf. Dit bespaart tijd en minimaliseert de inspanning die nodig is voor installatie en onderhoud.

Conclusie

Het  IP DECT M900 MultiCell Basisstation is de ideale keuze voor bedrijven. Die behoefte hebben aan geavanceerde DECT-communicatie met uitgebreide dekking en verbeterde mobiliteit. Met verhoogde mobiliteit, geavanceerde spraakkwaliteit. Beveiligingsfuncties en eenvoudige configuratie biedt dit basisstation alles wat nodig is voor effectieve en efficiënte communicatie in professionele omgevingen. Investeer vandaag nog in het Snom IP DECT M900 MultiCell Basisstation en til de draadloze communicatie in jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Neem gerust contact om wanneer u meer informatie wil, of hulp nodig bent met een installatie.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…