TP-Link TL-FC111PB Media Converter 10/100Mbps - Service-ICT
0

 30,64

  1. Glasvezeltechnologie: Ondersteunt gegevensoverdracht via glasvezel voor betrouwbare en onaangetaste signaaloverdracht over lange afstanden.
  2. 10/100 Mbps Snelheid: Biedt hoge snelheid van 10/100 Mbps voor snelle gegevensoverdracht en optimale netwerkprestaties.
  3. Robuuste Metalen Behuizing: Het stevige en duurzame metalen ontwerp beschermt de interne componenten en zorgt voor stabiele werking in veeleisende omgevingen.
  4. Plug-and-Play: Eenvoudige installatie en configuratie zonder de noodzaak van extra configuratie; gewoon aansluiten en direct aan de slag.
  5. Flexibele Voedingsopties: Kan worden gevoed via de meegeleverde AC-adapter of via een PoE-switch voor meer flexibiliteit bij de aansluiting op het bestaande netwerk.
  6. Bedrijfskritische Toepassingen: Ideaal voor gebruik in bedrijfskritische toepassingen zoals IP-telefonie, videostreaming en data-intensieve taken.
  7. Betrouwbare Prestaties: Biedt betrouwbare en stabiele prestaties voor consistente gegevensoverdracht zonder signaalverlies.
  8. Geschikt voor Diverse Omgevingen: Geschikt voor gebruik in gebouwen, kantoren en industriële omgevingen waar langeafstandsverbindingen essentieel zijn.

Artikelnummer: TL-FC111PB-20 Categorieën: , ,

Beschrijving

TP-Link TL-FC111PB Media Converter 10/100Mbps: Robuuste Glasvezeloplossing voor Naadloze Netwerkuitbreiding

Krachtige en Betrouwbare Netwerkuitbreiding

De TP-Link TL-FC111PB Media Converter biedt een krachtige en betrouwbare oplossing voor het uitbreiden van netwerken over lange afstanden. Met ondersteuning voor 10/100 Mbps gegevensoverdracht via glasvezel, kunnen gegevens snel en betrouwbaar worden verzonden zonder signaalverlies.

Naadloze Glasvezelconnectiviteit

Deze media converter maakt gebruik van glasvezeltechnologie, waardoor het signaal betrouwbaar en onaangetast blijft, zelfs over lange afstanden. Dit maakt het ideaal voor het overbruggen van grote afstanden in gebouwen, kantoren of industriële omgevingen.

Robuust en Duurzaam Ontwerp

De TL-FC111PB is ontworpen met een robuuste metalen behuizing, waardoor het bestand is tegen extreme omstandigheden en schokken. Het duurzame ontwerp garandeert een stabiele werking in veeleisende omgevingen en beschermt de interne componenten tegen beschadiging.

Eenvoudige Installatie en Configuratie

Deze media converter is gemakkelijk te installeren en te configureren. Het beschikt over plug-and-play functionaliteit, waardoor er geen configuratie nodig is. Sluit gewoon de Ethernet-kabels aan en de media converter begint direct met de gegevensoverdracht.

Betrouwbare Prestaties voor Bedrijfskritische Toepassingen

Dankzij de betrouwbare prestaties en de hoge snelheid van 10/100 Mbps, is de TL-FC111PB ideaal voor bedrijfskritische toepassingen zoals IP-telefonie, videostreaming en data-intensieve taken.

Flexibele Voedingsopties

De TL-FC111PB kan worden gevoed via de meegeleverde AC-adapter of via een compatibele PoE-switch. Hierdoor is het eenvoudig om de media converter aan te sluiten op het bestaande netwerk en te voorzien van stroom.

De TP-Link TL-FC111PB Media Converter biedt een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het uitbreiden van netwerken via glasvezel. Met zijn robuuste ontwerp, naadloze connectiviteit en eenvoudige installatie, is het de ideale keuze voor zakelijke netwerkuitbreidingen.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…