TP-Link TL-POE170S PoE++ Injector-Adapter - Service-ICT
0

 61,26

  1. Krachtige PoE++ Technologie: De adapter levert indrukwekkend 60W vermogen via PoE++, waardoor zelfs energie-intensieve apparaten betrouwbaar van stroom worden voorzien, zonder extra stroomkabels.
  2. Eenvoudige Installatie: Het plug-and-play ontwerp maakt installatie moeiteloos. Sluit uw apparaat aan op de adapter en de adapter op uw netwerkinfrastructuur voor snelle inbedrijfstelling.
  3. Overspannings- en Kortsluitingsbeveiliging: Ingebouwde beveiliging zorgt voor een veilige stroomtoevoer, waardoor uw apparaten beschermd zijn tegen potentieel schadelijke stroompieken.
  4. Flexibele Netwerktopologieën: Met de TL-POE170S kunt u netwerktopologieën aanpassen aan beperkte stroomvoorziening, waardoor efficiëntere configuraties mogelijk zijn.
  5. Verhoogde Netwerkprestaties: Door stroom en connectiviteit te bundelen, verbetert de adapter de algehele netwerkprestaties en biedt het snellere, betrouwbaardere verbindingen.
  6. Elimineert Extra Kabels: Dankzij de Power over Ethernet-technologie zijn extra stroomkabels overbodig, waardoor uw netwerkinfrastructuur netter en overzichtelijker wordt.
  7. Geschikt voor Diverse Apparaten: De adapter is ideaal voor IP-camera’s, access points, VoIP-telefoons en andere netwerkapparaten die PoE++ ondersteunen.
  8. Toekomstbestendige Investering: Met ondersteuning voor geavanceerde PoE++ technologie, is de adapter voorbereid op de eisen van toekomstige netwerkapparaten.

Artikelnummer: TL-POE170S Categorieën: , ,

Beschrijving

TP-Link TL-POE170S PoE++ Injector-Adapter: Krachtige Stroomvoorziening voor Uw Netwerkapparaten

Haal het maximale uit uw netwerk met de TP-Link TL-POE170S PoE++ Injector-Adapter. Deze adapter biedt een robuuste oplossing om uw IP-camera’s, access points en VoIP-telefoons te voorzien van de stroom die ze nodig hebben, zonder gedoe met extra kabels. Met geavanceerde Power over Ethernet (PoE++) technologie en een intuïtief ontwerp, krijgt u de vrijheid om uw netwerkapparaten te plaatsen waar u dat wilt, terwijl u tegelijkertijd betrouwbare prestaties handhaaft.

Krachtige PoE++ Technologie voor Maximale Vermogenslevering

De TL-POE170S levert indrukwekkende 60W vermogen via PoE++, waardoor zelfs de meest energie-intensieve apparaten van stroom worden voorzien, zonder het gedoe van extra stroomkabels.

Eenvoudige Installatie en Gebruiksgemak

Geniet van een moeiteloze installatie: sluit uw apparaat aan op de adapter, en de adapter op uw netwerkinfrastructuur. Dit intuïtieve plug-and-play ontwerp bespaart u tijd en gedoe.

Verzekerd van Veilige Stroomlevering

Met ingebouwde overspannings- en kortsluitingsbeveiliging biedt de adapter een veilige stroomtoevoer die uw apparaten beschermt tegen onverwachte stroompieken.

Pas Uw Netwerk Aan Uw Behoeften Aan

De TL-POE170S maakt flexibele netwerktopologieën mogelijk, zelfs op locaties waar stroomvoorziening beperkt is. Minder kabels, minder gedoe, meer efficiëntie.

Boost Uw Netwerkprestaties met TP-Link TL-POE170S

Door stroom en connectiviteit te bundelen, tilt de adapter uw netwerkprestaties naar een hoger niveau. Betrouwbaarder, sneller en klaar voor de uitdagingen van uw moderne netwerk.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…