VigorLTE 200n - Service-ICT
0

 323,07

  1. 4G LTE-verbinding: Ondersteuning voor snelle en stabiele 4G LTE-netwerkverbindingen.
  2. Dual-SIM voor Redundantie: Twee SIM-kaartsleuven voor gebruik van verschillende mobiele netwerken en betrouwbare redundantie.
  3. Geavanceerde Beveiliging: Firewall en VPN-functies om uw netwerk en gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen.
  4. Flexibele Connectiviteit: Vier Gigabit Ethernet-poorten voor bedrade apparaten en Wi-Fi-ondersteuning voor draadloze apparaten.
  5. Eenvoudig Beheer: Intuïtieve webinterface voor eenvoudige configuratie, beheer en monitoring van het netwerk.
  6. Robuust Ontwerp: Bestand tegen extreme omgevingsomstandigheden, ideaal voor industriële en buitentoepassingen.
  7. Betrouwbare Prestaties: Biedt betrouwbare en snelle internettoegang, zelfs op afgelegen locaties.

Artikelnummer: VLTE200N Categorieën: , ,

Beschrijving

VigorLTE 200n: Krachtige 4G LTE-router voor Betrouwbare en Snelle Netwerkverbindingen

De Draytek VigorLTE 200n is een geavanceerde 4G LTE-router die is ontworpen om betrouwbare en snelle netwerkverbindingen te bieden, zowel thuis als op kantoor. Met zijn krachtige functies en robuuste ontwerp is de VigorLTE 200n de ideale oplossing voor locaties waar bekabelde internettoegang niet beschikbaar is. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van de VigorLTE 200n router belicht:

Krachtige 4G LTE-verbinding

Met ondersteuning voor 4G LTE-technologie biedt de VigorLTE 200n snelle en stabiele netwerkverbindingen. Hiermee kunt u moeiteloos surfen op het web, video’s streamen en bestanden downloaden.

Dual-SIM voor Redundantie

De router is voorzien van twee SIM-kaartsleuven, waardoor u twee verschillende mobiele netwerken kunt gebruiken. Dit zorgt niet alleen voor een hogere bandbreedte, maar biedt ook redundantie en betrouwbaarheid als een van de netwerken niet beschikbaar is.

Geavanceerde Beveiliging

Met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals firewall en VPN, beschermt het product uw netwerk en gegevens tegen cyberbedreigingen.

Flexibele Connectiviteit

Met vier Gigabit Ethernet-poorten biedt het product flexibele connectiviteitsopties voor bedrade apparaten. Bovendien ondersteunt de router Wi-Fi, waardoor draadloze apparaten eenvoudig kunnen worden aangesloten.

Eenvoudig Beheer

het product kan eenvoudig worden geconfigureerd en beheerd via een intuïtieve webinterface. U kunt netwerkinstellingen aanpassen, firmware-updates uitvoeren en de prestaties van uw netwerk monitoren, alles vanuit één gebruiksvriendelijke interface.

Robuust Ontwerp

Met zijn robuuste ontwerp is het product bestand tegen extreme omgevingsomstandigheden, waardoor hij ideaal is voor gebruik in industriële toepassingen en buitentoepassingen.

Met het product krijgt u betrouwbare en snelle internettoegang, zelfs op afgelegen locaties. Of u nu thuis werkt, onderweg bent of een industriële toepassing heeft, de VigorLTE 200n biedt de prestaties en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor een naadloze netwerkervaring.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…