XS+31LC10D SFP28 module - Service-ICT
0

 156,09

  1. SFP28 Snelheid: De module levert ultrasnelle SFP28-snelheden, waardoor snelle en efficiënte gegevensoverdracht mogelijk is voor veeleisende netwerktoepassingen.
  2. Betrouwbare Optische Verbinding: Met geavanceerde optische technologie zorgt de module voor een betrouwbare en stabiele verbinding, zelfs over lange afstanden, waardoor consistente communicatie wordt gegarandeerd.
  3. Compatibiliteit en Veelzijdigheid: De module is compatibel met diverse apparatuur en systemen, waardoor veelzijdige toepassingen mogelijk zijn, zoals 10 Gigabit Ethernet en datacenterconnectiviteit.
  4. Plug-and-Play Integratie: Dankzij het plug-and-play ontwerp kan de module eenvoudig in bestaande netwerken worden geïntegreerd. De installatie en configuratie zijn moeiteloos, wat resulteert in een soepele implementatie.
  5. Toekomstbestendige Investering: Met zijn indrukwekkende snelheden en betrouwbare prestaties is de XS+31LC10D module een investering die klaar is voor toekomstige netwerkbehoeften en technologische ontwikkelingen.

Artikelnummer: XS+31LC10D Categorieën: , ,

Beschrijving

XS+31LC10D SFP28 Module: Optimaliseer Uw Netwerk met Hoogwaardige Snelheid en Betrouwbaarheid

Ervaar de technologische vooruitgang met de Mikrotik XS+31LC10D SFP28 module, een krachtige optische transceiver die uw netwerkprestaties naar ongekende hoogten tilt. Deze geavanceerde module is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne netwerkomgevingen en biedt hoge snelheden, betrouwbare verbindingen en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Ultrasnelle SFP28 Snelheden voor Topprestaties

De XS+31LC10D SFP28 module levert ongeëvenaarde SFP28-snelheden, wat resulteert in snelle en efficiënte gegevensoverdracht voor kritieke netwerkactiviteiten. Of het nu gaat om datacenters, bedrijfsnetwerken of andere veeleisende toepassingen, deze module biedt de snelheid die uw netwerk nodig heeft.

Betrouwbare Optische Verbinding voor Ononderbroken Communicatie

Met zijn geavanceerde optische technologie zorgt de XS+31LC10D module voor een betrouwbare en stabiele verbinding, zelfs over lange afstanden. Dit zorgt voor een continue, ononderbroken communicatie, cruciaal voor moderne netwerkoperaties.

Compatibiliteit en Veelzijdigheid voor Diverse Toepassingen

De module is ontworpen met compatibiliteit in gedachten, waardoor deze naadloos integreert met verschillende apparatuur en systemen. Of het nu gaat om 10 Gigabit Ethernet, datacenterconnectiviteit of andere netwerkbehoeften, de XS+31LC10D past zich aan aan uw vereisten.

Eenvoudige Integratie en Gebruiksgemak

Met een plug-and-play ontwerp is de XS+31LC10D SFP28 module gemakkelijk te integreren in bestaande netwerken. Dankzij het intuïtieve gebruiksgemak en de moeiteloze installatie en configuratie, kunt u snel profiteren van verbeterde netwerkprestaties.

Investeer in de Toekomst van Netwerkprestaties

Met zijn indrukwekkende snelheden en bewezen betrouwbaarheid biedt de XS+31LC10D module een waardevolle investering die toekomstige netwerkbehoeften en technologische ontwikkelingen ondersteunt.

Versterk Uw Netwerkprestaties met XS+31LC10D

Of u nu een grootschalig datacenter beheert of een bedrijfsnetwerk runt, de XS+31LC10D SFP28 module biedt u de mogelijkheid om uw netwerkprestaties te optimaliseren. Krijg toegang tot hogere snelheden, stabiele verbindingen en betrouwbaarheid die uw netwerk naar een hoger niveau tillen.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…