CAT6 FTP 305m kabel shielded - Service-ICT
0

 215,38

  1. Afscherming: De kabel is voorzien van folieafscherming rond elke individuele twisted pair, wat bescherming biedt tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI). Dit zorgt voor stabiele en consistente signalen.
  2. Hoge Prestaties: Met ondersteuning voor datasnelheden tot 1 Gbps en frequenties tot 250 MHz levert de kabel uitstekende prestaties voor veeleisende toepassingen.
  3. Duurzaamheid: De kabel is ontworpen om langdurig te presteren, zowel binnen- als buitenshuis. Hij is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en omgevingen.
  4. Geschikt voor Buiten: Dankzij zijn weerbestendige eigenschappen kan deze kabel worden gebruikt voor outdoor netwerkinstallaties.
  5. Eenvoudige Installatie: De kabel is voorzien van lengte-markeringen, wat de installatie en het beheer vergemakkelijkt.
  6. Flexibiliteit: Met een lengte van 305 meter op rol biedt deze kabel flexibiliteit bij het aanleggen van netwerkverbindingen over verschillende afstanden.
  7. Hoogwaardige Constructie: De kabel is gemaakt van hoogwaardige materialen om optimale signaalintegriteit te garanderen en langdurige prestaties te bieden.
  8. Professionele Toepassingen: Deze kabel is ideaal voor zowel professionele netwerkinstallaties als thuisnetwerken, waarbij betrouwbaarheid en prestaties van groot belang zijn.

Artikelnummer: DC-FTP6-305-FCA Categorieën: , ,

Beschrijving

CAT6 FTP 305m kabel op rol: Betrouwbare Shielded Verbindingen voor Optimaal Netwerk

De MT-Connect CAT6 FTP 305m kabel op rol biedt een krachtige en betrouwbare oplossing voor het creëren van hoogwaardige netwerkverbindingen. Met zijn afgeschermde ontwerp zorgt deze kabel voor verminderde elektromagnetische interferentie, wat resulteert in stabiele en consistente prestaties voor diverse toepassingen. Hieronder worden de kenmerken en voordelen van het product belicht:

Superieure Bescherming tegen Interferentie

Dankzij de folieafscherming rond de individuele twisted pairs biedt het product een hoge mate van bescherming tegen elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI). Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare netwerkverbinding, zelfs in omgevingen met veel elektronische apparaten.

Hoge Prestaties en Bandbreedte

Met ondersteuning voor datasnelheden tot 1 Gbps en frequenties tot 250 MHz biedt de CAT6 FTP kabel voldoende bandbreedte voor veeleisende toepassingen zoals streaming, videobewerking en online gaming. Hierdoor blijft uw netwerk soepel en responsief.

Duurzaam en Geschikt voor Buiten

Deze kabel is ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit maakt het een ideale keuze voor netwerkinstallaties in verschillende omgevingen, waaronder bedrijven, huizen en outdoor locaties.

Eenvoudige Installatie en Labeling

De kabel is voorzien van handige lengte-markeringen, wat de installatie en het beheer vergemakkelijkt. Hierdoor kunt u snel de juiste lengte kiezen en nauwkeurige verbindingen maken.

Professionele Netwerkoplossing

Of u nu een professioneel netwerk aanlegt of uw thuisnetwerk wilt optimaliseren, de MT-Connect CAT6 FTP 305m kabel op rol biedt de betrouwbaarheid en prestaties die u nodig hebt. Met zijn geavanceerde afscherming en hoogwaardige constructie is deze kabel een essentiële keuze voor moderne netwerkinstallaties.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…