Fanvil H3W White - Service-ICT
0

 150,65

De Fanvil H3W White is een geavanceerde VoIP-telefoon die een breed scala aan functies en kenmerken biedt om de communicatie in zakelijke omgevingen te optimaliseren.

Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de Fanvil H3W White:

 1. HD Geluidskwaliteit: De H3W White levert kristalheldere gesprekken met HD-audio, waardoor spraak en geluid van hoge kwaliteit worden overgebracht.
 2. 2,4-inch Kleurendisplay: Het kleurendisplay met een grootte van 2,4 inch biedt een intuïtieve gebruikersinterface voor gemakkelijke navigatie en toegang tot telefoonfuncties.
 3. Gigabit Ethernet-poort: Met de ingebouwde Gigabit Ethernet-poort biedt de telefoon een snelle en betrouwbare internetverbinding.
 4. Energiezuinig Ontwerp: De Fanvil H3W White is energiezuinig, waardoor het stroomverbruik wordt geminimaliseerd en het milieu wordt ontzien.
 5. PoE Ondersteuning: De telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE), waardoor de voeding via de netwerkkabel kan verlopen, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en minder kabels.
 6. Twee SIP-lijnen: Met de mogelijkheid om twee SIP-lijnen tegelijkertijd te gebruiken, kunnen gebruikers parallelle gesprekken voeren en naadloos schakelen tussen oproepen.
 7. Ondersteuning voor Draadloze Headsets: De H3W White is compatibel met draadloze headsets, wat handig is voor handsfree communicatie en verhoogde mobiliteit.
 8. 3 XML Programmeerbare Toetsen: De telefoon is uitgerust met drie programmeerbare toetsen die kunnen worden aangepast voor snelle toegang tot veelgebruikte functies.
 9. HD Handsfree Speaker: De ingebouwde HD handsfree speaker zorgt voor duidelijke en heldere audio tijdens conferentiegesprekken.
 10. Eenvoudige Installatie en Configuratie: De Fanvil H3W White kan eenvoudig worden geïnstalleerd en geconfigureerd, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij het in gebruik nemen van de telefoon.
 11. Beveiligde Communicatie: Met ondersteuning voor diverse beveiligingsprotocollen, zoals TLS en SRTP, worden gesprekken en gegevens versleuteld voor een veilige communicatieomgeving.
 12. Oproepfuncties: De telefoon ondersteunt een reeks oproepfuncties, waaronder doorverbinden, oproepwachtstand, snelkiezen en oproepgeschiedenis.
 13. Elegante Witte Behuizing: Het stijlvolle witte ontwerp van de Fanvil H3W White voegt een vleugje elegantie toe aan elk zakelijk kantoor.

De Fanvil H3W White biedt een uitgebreide set functies die zorgen voor een verbeterde communicatie-ervaring, verhoogde efficiëntie en optimale prestaties voor zakelijke gebruikers.

Artikelnummer: H3W-W Categorieën: , , ,

Beschrijving

Fanvil H3W White: De Ultieme VoIP Telefoon voor Zakelijk Succes

De Fanvil H3W White VoIP-telefoon! Ontdek hoe deze innovatieve telefoon uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is de H3W White?

De Fanvil H3W White is een geavanceerde VoIP-telefoon die speciaal is ontworpen voor zakelijke omgevingen. Met zijn strakke en moderne witte ontwerp voegt de H3W White niet alleen stijl toe aan uw kantoor. Maar biedt het ook een reeks krachtige functies om de efficiëntie en productiviteit van uw team te verbeteren.

Voordelen van de H3W White:

 1. Superieure Geluidskwaliteit: Dankzij de HD-audio en ruisonderdrukkingstechnologieën biedt de Fanvil H3W White kristalheldere gesprekken. Verminderde achtergrondgeluiden zorgen voor een optimale communicatie-ervaring.
 2. Intuïtieve Gebruikersinterface: De H3W White is uitgerust met een gebruiksvriendelijk kleurendisplay en een eenvoudig te navigeren menu. Hierdoor kunnen uw medewerkers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot alle functies van de telefoon.
 3. Naadloze Integratie: Deze VoIP-telefoon kan moeiteloos worden geïntegreerd met verschillende VoIP-platforms en zakelijke telefoonsystemen, waardoor uw team in staat is om met minimale inspanning maximaal te presteren.
 4. Flexibele Connectiviteit: Met ondersteuning voor zowel bekabelde als draadloze netwerken biedt de H3W White veelzijdige connectiviteitsopties, waardoor uw medewerkers kunnen genieten van de vrijheid om overal in uw kantoor te werken.
 5. Verbeterde Productiviteit: De Fanvil H3W White beschikt over functies zoals doorverbinden, oproepwachtstand, conferentiegesprekken en meer. Dit bevordert een efficiënte samenwerking binnen uw organisatie.
 6. Energiezuinig en Milieubewust: Met zijn energiebesparende technologieën helpt de H3W White het stroomverbruik te verminderen en de impact op het milieu te minimaliseren, waardoor het een duurzame keuze is voor uw bedrijf.

Conclusie: De H3W White – Uw Toekomstbestendige Communicatieoplossing

Kortom, de H3W White is een krachtige VoIP-telefoon die uw bedrijf voorziet van de nieuwste functies om uw zakelijke communicatie te transformeren. Met superieure geluidskwaliteit, intuïtieve bediening en naadloze integratiemogelijkheden zorgt deze telefoon voor een soepele en efficiënte communicatie tussen uw medewerkers, klanten en zakenpartners.

Wacht niet langer! Upgrade uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau met de H3W White en bereid uw bedrijf voor op een succesvolle toekomst.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…