FortiAP 221E - Service-ICT
0

Uitverkocht

 577,97

  1. 802.11ac Wave 2 Technologie: Profiteer van hoge doorvoersnelheden en betrouwbare prestaties dankzij de nieuwste Wi-Fi-standaard.
  2. Dual-Band Ondersteuning: Werkt zowel op de 2.4 GHz als de 5 GHz frequentiebanden voor optimale dekking en connectiviteit.
  3. Multi-User MIMO (MU-MIMO): Hiermee kan het toegangspunt gelijktijdig communiceren met meerdere clients, waardoor de netwerkprestaties worden verbeterd.
  4. Geavanceerde Beveiliging: Ingebouwde beveiligingsprotocollen, waaronder WPA3-encryptie, om het netwerk te beschermen tegen bedreigingen.
  5. Eenvoudige Configuratie en Beheer: Kan gemakkelijk worden geconfigureerd en beheerd via het Fortinet Security Fabric-platform.
  6. Gastnetwerken: Biedt de mogelijkheid om veilige gastnetwerken te creëren en toegangsrechten voor bezoekers te beheren.
  7. Schaalbaarheid: Kan worden geïntegreerd in bestaande netwerken en kan worden opgeschaald volgens de groeiende behoeften van de organisatie.
  8. Energie-Efficiënt: Ontworpen met energiebesparing in gedachten voor lagere operationele kosten.
  9. Duurzame Constructie: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, dankzij de robuuste bouw.

AC Wave 2 access point

Artikelnummer: FAP-221E-E Categorieën: , , ,

Beschrijving

Krachtige Draadloze Connectiviteit: Optimaliseer Uw Netwerkervaring

De FortiAP 221E is een geavanceerd Wi-Fi toegangspunt dat ontworpen is om te voldoen aan de groeiende eisen van moderne draadloze netwerken. Met zijn indrukwekkende prestaties en uitgebreide functies is dit toegangspunt ideaal voor organisaties die streven naar betrouwbare en veilige draadloze connectiviteit.

Superieure Prestaties

Het product maakt gebruik van de nieuwste 802.11ac Wave 2-technologie voor hoge doorvoersnelheden en betrouwbare verbindingen.

Dual-Band Flexibiliteit

Dit toegangspunt ondersteunt zowel de 2.4 GHz als de 5 GHz frequentiebanden, wat zorgt voor optimale dekking en connectiviteit.

Multi-User MIMO (MU-MIMO)

Met MU-MIMO-technologie kan de FortiAP 221E gelijktijdig communiceren met meerdere clients, waardoor de prestaties voor gebruikers worden geoptimaliseerd.

Geavanceerde Beveiliging

Ingebouwde beveiligingsmaatregelen, zoals WPA3-encryptie, beschermen uw netwerk en gegevens tegen bedreigingen.

Eenvoudige Implementatie

Het product kan gemakkelijk worden geconfigureerd en beheerd via het Fortinet Security Fabric-platform.

Gasttoegang en Beheer

Creëer veilige gastnetwerken en beheer eenvoudig toegangsrechten voor bezoekers.

Energie-Efficiënt

Het toestel is ontworpen met energiebesparing in gedachten, wat resulteert in lagere operationele kosten.

Binnen- en Buitengebruik

Dankzij de duurzame constructie kan het product zowel binnen als buiten worden ingezet.

Verbeter Uw Netwerk

Of het nu gaat om kantoren, scholen, winkels of andere bedrijfsomgevingen, de FortiAP 221E biedt krachtige draadloze connectiviteit met geavanceerde beveiliging en uitgebreide functies. Optimaliseer uw netwerkervaring en maak gebruik van de voordelen van moderne Wi-Fi-technologie met de FortiAP 221E.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…