FortiAP-231F - Service-ICT
0

Uitverkocht

 816,59

  1. Hoge snelheden en uitstekende prestaties met 802.11ac Wave 2-technologie.
  2. Uitgebreide draadloze dekking dankzij geavanceerde antenne-ontwerpen en beamforming-technologie.
  3. Geavanceerde beveiligingsopties, waaronder WPA3-versleuteling en toegangscontrole.
  4. Eenvoudig beheer en configuratie via de intuïtieve webinterface of via FortiGate, FortiCloud of FortiAP Controller.
  5. Gastennetwerk en VLAN-ondersteuning voor veilige en gescheiden netwerken.
  6. Optimale performance voor high-density omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers.
  7. Energiezuinig ontwerp om operationele kosten te verlagen zonder prestaties te beïnvloeden.

Artikelnummer: FAP-231F-E Categorieën: , , ,

Beschrijving

FortiAP-231F: De Ultieme Draadloze Access Point voor Uw Netwerk

De FortiAP-231F van Fortinet is een geavanceerd access point dat de kracht van uw draadloze netwerk naar een hoger niveau tilt. Met indrukwekkende snelheden, uitgebreide dekking en geavanceerde beveiligingsfuncties biedt de FortiAP-231F een naadloze en veilige gebruikerservaring voor zowel uw bedrijfs- als thuisnetwerken. Ontdek de vele mogelijkheden van dit geavanceerde access point en verbeter de prestaties en beveiliging van uw draadloze netwerk.

Krachtige Snelheden en Prestaties

Dankzij de nieuwste 802.11ac Wave 2-technologie levert de FortiAP-231F snelle en betrouwbare draadloze verbindingen die voldoen aan de eisen van moderne zakelijke en online activiteiten. Met ondersteuning voor MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input Multiple-Output) kunnen meerdere gebruikers gelijktijdig profiteren van hoge snelheden, waardoor de netwerkprestaties aanzienlijk worden verbeterd.

Uitgebreide Draadloze Dekking

Het product beschikt over geavanceerde antenne-ontwerpen en beamforming-technologie, waardoor de dekking van het draadloze signaal wordt vergroot. Dit betekent dat u overal in uw kantoor of woning kunt genieten van een sterk en stabiel signaal, zelfs in moeilijke omgevingen met veel obstakels. Met een betrouwbare en consistente verbinding kunnen uw gebruikers zonder onderbrekingen werken en communiceren.

Geavanceerde Beveiligingsopties

Beveiliging is een topprioriteit bij het beheren van een draadloos netwerk. De FortiAP-231F biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om uw netwerk en gegevens te beschermen tegen bedreigingen. Met ondersteuning voor WPA3-versleuteling kunnen uw gegevens veilig worden verzonden en ontvangen.

Eenvoudig Beheer en Configuratie

Het beheren en configureren van de FortiAP-231F is eenvoudig en intuïtief. Met de gebruiksvriendelijke webinterface kunt u snel en gemakkelijk uw netwerk configureren en beheren. Bovendien kunt u de FortiAP-231F integreren met FortiGate, FortiCloud of FortiAP Controller voor geavanceerd netwerkbeheer en diepgaand inzicht in uw netwerkverkeer en prestaties.

Gastennetwerk en VLAN-ondersteuning

Met de FortiAP-231F kunt u veilige gastennetwerken creëren met aangepaste toegangsregels. Hierdoor kunnen gasten veilig en geïsoleerd van uw interne netwerk toegang krijgen tot internet. Daarnaast biedt de FortiAP-231F VLAN-ondersteuning, waarmee u het netwerkverkeer kunt scheiden en de beveiliging van uw netwerk kunt verbeteren.

Optimale Performance voor High-Density Omgevingen

De FortiAP-231F is ontworpen om te presteren in drukke omgevingen met veel gelijktijdige gebruikers, zoals kantoren, scholen of openbare locaties. Met de mogelijkheid om meerdere access points te implementeren en te beheren, kunt u een schaalbaar netwerk opzetten dat kan voldoen aan de behoeften van uw groeiende organisatie.

Energiezuinig Ontwerp

Naast indrukwekkende prestaties en beveiliging heeft de FortiAP-231F ook een energiezuinig ontwerp. Dit helpt u om uw operationele kosten te verlagen zonder concessies te doen aan de prestaties van het access point.

Investeer in de Toekomst van Uw Draadloze Netwerk

De FortiAP-231F is de ultieme keuze voor het upgraden van uw draadloze netwerk. Met zijn krachtige snelheden, uitgebreide dekking en geavanceerde beveiliging is de FortiAP-231F klaar om uw netwerk naar nieuwe hoogten te tillen. Investeer vandaag nog in de toekomst van uw draadloze netwerk en bied uw gebruikers een naadloze en veilige draadloze ervaring, terwijl u uw netwerk beschermt tegen beveiligingsbedreigingen en uw bedrijf laat groeien.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…