Maxwell Wall Mount - Service-ICT
0

 18,15

  1. Ruimtebesparend Ontwerp: De wandhouder is ontworpen om uw werkruimte efficiënter te benutten door uw Gigaset Maxwell IP-telefoon aan de muur te bevestigen, waardoor er meer ruimte op uw bureau beschikbaar komt.
  2. Ergonomische Voordelen: De Maxwell Wall Mount plaatst uw telefoon op ooghoogte, wat ergonomische voordelen biedt en een comfortabele houding tijdens gesprekken bevordert. Dit kan helpen bij het verminderen van nek- en rugklachten.
  3. Professionele Uitstraling: Met zijn gestroomlijnde ontwerp en hoogwaardige materialen voegt de wandhouder een professionele en strakke uitstraling toe aan uw werkruimte, wat direct de uitstraling van uw omgeving versterkt.
  4. Eenvoudige Installatie: De wandhouder wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen en is gemakkelijk te installeren. Dit zorgt voor een snelle en probleemloze inrichting van uw werkplek.
  5. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Gemaakt van duurzame materialen biedt de Maxwell Wall Mount solide en betrouwbare ondersteuning voor uw Gigaset Maxwell IP-telefoon, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de stabiliteit.
  6. Veelzijdig Gebruik: Deze wandhouder is geschikt voor verschillende werkomgevingen, of u nu thuis werkt, in een kantoor of in een gedeelde werkruimte.
  7. Verbeterde Werkomgeving: Door ruimte te besparen, ergonomie te verbeteren en een professionele uitstraling te bieden, optimaliseert de Gigaset Maxwell Wall Mount uw werkplek en draagt het bij aan een productievere en aangenamere werkomgeving.

Beschrijving

Optimaliseer Uw Werkplek met de Gigaset Maxwell Wall Mount

De Gigaset Maxwell Wall Mount is een praktische en elegante oplossing om uw Gigaset Maxwell IP-telefoon aan de muur te bevestigen. Met zijn slimme ontwerp en handige functies biedt deze wandhouder niet alleen ruimtebesparing, maar ook verbeterde ergonomie en een professionele uitstraling voor uw werkomgeving.

Ruimtebesparing en Georganiseerde Werkplek

Het product is speciaal ontworpen om uw werkruimte efficiënter te benutten. Door uw Gigaset Maxwell IP-telefoon aan de muur te bevestigen, creëert u meer beschikbare ruimte op uw bureau, wat resulteert in een georganiseerde en opgeruimde werkplek.

Ergonomie en Comfort

De wandhouder positioneert uw telefoon op ooghoogte, wat de ergonomie verbetert en een comfortabele houding bevordert tijdens gesprekken. Dit helpt bij het verminderen van nek- en rugklachten die vaak voorkomen bij langdurig telefoneren.

Professionele Uitstraling

Het product voegt een professionele en strakke uitstraling toe aan uw werkruimte. Met een gestroomlijnd ontwerp en hoogwaardige materialen, wordt uw werkomgeving direct opgewaardeerd.

Eenvoudige Installatie

De wandhouder wordt geleverd met alle benodigde montagematerialen en is gemakkelijk te installeren. Dit bespaart u tijd en moeite bij het inrichten van uw werkplek.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Gemaakt van duurzame materialen, biedt het product stabiele en betrouwbare ondersteuning voor uw Gigaset Maxwell IP-telefoon.

Veelzijdig Gebruik

Of u nu thuis werkt, in een kantoor of een gedeelde werkruimte, de Gigaset Maxwell Wall Mount past zich aan aan verschillende werkomgevingen.

Verbeter Uw Werkplekergonomie en Stijl

Het product is niet alleen een praktische keuze, maar ook een esthetische toevoeging aan uw werkplek. Door ruimte te besparen, ergonomie te verbeteren en een professionele uitstraling te bieden, draagt deze wandhouder bij aan een verbeterde werkervaring en efficiëntie.

Optimaliseer Uw Werkomgeving met de Gigaset Maxwell Wall Mount

De Gigaset Maxwell Wall Mount combineert functionaliteit, stijl en ergonomie om uw werkplek te optimaliseren. Met zijn veelzijdigheid en voordelen verbetert deze wandhouder niet alleen uw dagelijkse werkzaamheden, maar versterkt hij ook de uitstraling van uw werkruimte.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…