TP-Link TL-POE160S - Service-ICT
0

 23,74

  1. Stroom- en Datalevering via PoE: De TL-POE160S Injector levert zowel data als stroom aan PoE-compatibele apparaten via Ethernet-kabels, waardoor complexe bekabeling wordt verminderd.
  2. Krachtige PoE Capaciteit: Met maximaal 30 W vermogen per poort biedt de injector voldoende stroom voor het voeden van verschillende PoE-apparaten, zoals IP-camera’s, access points en VoIP-telefoons.
  3. Veilige en Betrouwbare Prestaties: De TL-POE160S is uitgerust met beveiligingsmechanismen tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting, waardoor veilige en betrouwbare prestaties worden gegarandeerd.
  4. Eenvoudige Installatie: Het plug-and-play ontwerp vereenvoudigt de installatie en configuratie van de injector, wat resulteert in een snelle ingebruikname zonder ingewikkelde procedures.
  5. LED-Indicatoren voor Monitoring: De ingebouwde LED-indicatoren op de injector zorgen voor eenvoudige monitoring van de PoE-status en helpen bij het snel identificeren van eventuele problemen.
  6. Compact en Robuust Ontwerp: Met zijn compacte en stevige ontwerp past de TL-POE160S in diverse omgevingen, inclusief zowel binnen- als buiteninstallaties.
  7. Compatibiliteit en Flexibiliteit: De injector werkt naadloos samen met een breed scala aan PoE-apparaten en Ethernet-netwerken, waardoor flexibiliteit en veelzijdige toepassingen mogelijk zijn.

Artikelnummer: TL-POE160S Categorieën: , ,

Beschrijving

TP-Link TL-POE160S: Efficiënte Power over Ethernet Injector voor Naadloze Netwerkuitbreiding

Ontdek de kracht van de TP-Link TL-POE160S Power over Ethernet (PoE) Injector, een essentieel hulpmiddel om uw netwerkuitbreiding te verbeteren. Met geavanceerde functies, betrouwbare prestaties en eenvoudige installatie is deze injector ideaal voor het leveren van stroom en data aan PoE-apparaten, zoals IP-camera’s, access points en meer.

Naadloze Stroom- en Datalevering met PoE

De TL-POE160S Injector levert niet alleen data, maar voorziet ook PoE-apparaten van stroom via Ethernet-kabels, waardoor u complexe bekabeling kunt minimaliseren en flexibiliteit kunt vergroten.

Krachtige PoE Capaciteit

Met een PoE-vermogen van maximaal 30 W per poort biedt de TL-POE160S voldoende vermogen voor het voeden van verschillende apparaten, waardoor uw netwerk efficiënter wordt beheerd.

Veilige en Betrouwbare Prestaties

Dankzij de hoogwaardige technologieën en bescherming tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting, biedt de TL-POE160S veilige en betrouwbare prestaties voor langdurig gebruik.

Eenvoudige Installatie en Configuratie

Met een plug-and-play ontwerp is de installatie van de TL-POE160S injector moeiteloos. Bovendien vereenvoudigen de LED-indicatoren de monitoring en probleemoplossing.

Compact en Robuust Ontwerp

Met zijn compacte formaat en stevige constructie past de TL-POE160S gemakkelijk in verschillende omgevingen, zowel binnen als buiten.

Compatibiliteit en Flexibiliteit

De injector werkt naadloos samen met verschillende PoE-apparaten en Ethernet-netwerken, wat flexibiliteit en veelzijdige toepassingen mogelijk maakt.

Optimaliseer Uw Netwerk met TP-Link TL-POE160S

In essentie biedt de TP-Link TL-POE160S PoE Injector de perfecte balans tussen stroom- en datalevering voor een naadloze netwerkuitbreiding. Optimaliseer uw netwerk en creëer efficiënte verbindingen met PoE-apparaten voor verbeterde functionaliteit en prestaties.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…