UniFi LTE Pro EU - Service-ICT
0

 350,90

  1. Supersnelle 4G-LTE Snelheden: De router biedt indrukwekkende 4G-LTE snelheden, waardoor u kunt genieten van snelle en naadloze online activiteiten, zelfs op locaties zonder bekabelde internettoegang.
  2. Betrouwbare Draadloze Connectiviteit: Dankzij krachtige interne antennes levert de UniFi LTE Pro EU betrouwbare draadloze verbindingen, essentieel voor thuis, kantoor en zakelijke toepassingen.
  3. Geavanceerde Netwerkbeheerfuncties: De router biedt geavanceerde netwerkbeheerfuncties zoals Quality of Service (QoS), VPN-ondersteuning en de mogelijkheid om gastnetwerken op te zetten, waardoor u volledige controle heeft over uw netwerkprestaties en -beveiliging.
  4. Eenvoudige Installatie via UniFi Controller: De UniFi Controller-software vereenvoudigt de installatie en configuratie van de router, wat resulteert in een snelle en moeiteloze ingebruikname van uw netwerk.
  5. Flexibele Positionering en Mobiele Opties: Met zijn compacte ontwerp en batterijondersteuning biedt de UniFi LTE Pro EU flexibele positioneringsmogelijkheden en de vrijheid om de router mee te nemen voor betrouwbare internetconnectiviteit onderweg.
  6. Veilige en Betrouwbare Prestaties: De router biedt beveiligingsmechanismen en betrouwbare prestaties, waardoor uw netwerk veilig blijft en consistent functioneert.
  7. Diverse Toepassingsmogelijkheden: Of u nu thuis, op kantoor, op evenementenlocaties of andere plekken bent, de UniFi LTE Pro EU past zich aan aan verschillende netwerkbehoeften.

Artikelnummer: U-LTE-PRO Categorieën: , ,

Beschrijving

UniFi LTE Pro EU: Krachtige 4G-LTE Router voor Betrouwbare Draadloze Connectiviteit

De UniFi LTE Pro EU is uw sleutel tot naadloze en betrouwbare draadloze connectiviteit, ongeacht uw locatie. Deze geavanceerde 4G-LTE router biedt indrukwekkende snelheden, geavanceerde functies en eenvoudige installatie, waardoor het de ideale keuze is voor diverse netwerkbehoeften.

Supersnelle 4G-LTE Snelheden voor Optimale Connectiviteit

Het product biedt snelle 4G-LTE snelheden, waardoor u vloeiend kunt streamen, videovergaderen en online werken, zelfs op afgelegen plaatsen waar bekabelde internetverbindingen beperkt zijn.

Betrouwbare Interne Antennes voor Sterke Verbindingen

Met krachtige interne antennes levert de router betrouwbare draadloze connectiviteit. Dit is cruciaal voor thuisgebruik, kantoorproductiviteit en zakelijke toepassingen, waar een sterke en stabiele verbinding van essentieel belang is.

Geavanceerde Netwerkbeheerfuncties voor Optimale Controle

Het product wordt geleverd met geavanceerde netwerkbeheerfuncties, zoals Quality of Service (QoS), ondersteuning voor Virtual Private Networks (VPN) en de mogelijkheid om gastnetwerken in te stellen. Hierdoor heeft u volledige controle over uw netwerkprestaties en beveiliging.

Eenvoudige Installatie en Configuratie via UniFi Controller

Met de gebruiksvriendelijke UniFi Controller-software is de installatie en configuratie van de router snel en moeiteloos. Dit zorgt voor een probleemloze ingebruikname van uw netwerk.

Flexibele Positionering en Mobiele Opties voor Gemak

Het compacte ontwerp van de UniFi LTE Pro EU en de mogelijkheid om op batterijen te werken, bieden flexibele positioneringsmogelijkheden en de vrijheid om de router mee te nemen, zodat u overal betrouwbare internetconnectiviteit kunt ervaren.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…