Fanvil H2U White - Service-ICT
0

Uitverkocht

 72,54

De Fanvil H2U White is een geavanceerde IP-telefoon die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne zakelijke communicatie. Het apparaat biedt een scala aan indrukwekkende kenmerken die de gebruikerservaring verbeteren en de productiviteit verhogen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de Fanvil H2U White:

 1. HD-Audio: De Fanvil H2U White levert kristalhelder geluid met HD-audiofunctie, wat resulteert in heldere en professioneel klinkende gesprekken.
 2. 2,8-inch Kleurendisplay: Het telefoonapparaat is uitgerust met een 2,8-inch kleurendisplay, waardoor een overzichtelijke en intuïtieve gebruikersinterface wordt geboden voor gemakkelijke navigatie.
 3. Programmeerbare DSS-toetsen: Met de programmeerbare DSS-toetsen kunnen veelgebruikte functies en contacten met één druk op de knop worden bereikt, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.
 4. PoE-ondersteuning: De Fanvil H2U White ondersteunt Power over Ethernet (PoE), waardoor het apparaat via de netwerkkabel van stroom kan worden voorzien, waardoor er geen aparte voedingsadapter nodig is.
 5. Twee Netwerkpoorten: Met twee netwerkpoorten kan de telefoon eenvoudig worden geïntegreerd in het bestaande netwerk.
 6. Uitbreidbaarheid: Dankzij de modulaire uitbreidingspoort kunnen extra lijnen worden toegevoegd en kan de functionaliteit worden uitgebreid zonder de noodzaak van een volledig nieuwe telefoon.
 7. VPN en TLS/SSL-ondersteuning: De Fanvil H2U White biedt uitstekende beveiliging met ondersteuning voor VPN en TLS/SSL-protocollen, waardoor de vertrouwelijkheid en integriteit van telefoonverkeer worden gewaarborgd.
 8. Eenvoudige Installatie en Configuratie: Het apparaat is gemakkelijk in te stellen en te configureren, waardoor het snel operationeel is zonder dat technische expertise vereist is.
 9. Stijlvol Ontwerp: Met zijn elegante en moderne zwarte afwerking past de Fanvil H2U White naadloos in elke professionele omgeving.
 10. Verlichte Toetsen: De toetsen op het toestel zijn verlicht, wat het gebruik in donkere omgevingen vergemakkelijkt.

De Fanvil H2U White is een betrouwbare en veelzijdige IP-telefoon die de communicatiebehoeften van zakelijke gebruikers vervult en hen in staat stelt om efficiënter te werken in hun dagelijkse zakelijke interacties.

Artikelnummer: H2Y-W Categorieën: , , ,

Beschrijving

Fanvil H2U White – De Ultieme IP-Telefoon voor Zakelijk Succes

De Fanvil H2U White, de revolutionaire IP-telefoon die uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau tilt! Met geavanceerde functies en een strak ontwerp is de Fanvil H2U White de ultieme keuze voor moderne bedrijven die streven naar efficiëntie en productiviteit.

Waarom de Fanvil H2U White?

 1. Indrukwekkende Geluidskwaliteit: Verwacht heldere en kristalheldere gesprekken dankzij de HD-audiofunctie van de H2U White. Dit betekent dat uw gesprekken altijd professioneel klinken, zelfs in lawaaierige omgevingen.
 2. Eenvoudige Installatie en Configuratie: Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface is het instellen van de H2U White een fluitje van een cent. U kunt binnen enkele minuten aan de slag, zonder dat u technische expertise nodig heeft.
 3. Gebruiksvriendelijk Display: Het heldere 2,8-inch kleurendisplay van de H2U White biedt een overzichtelijke gebruikerservaring. Hierdoor kunt u moeiteloos door het telefoonmenu navigeren en profiteren van een probleemloze interactie.
 4. Veelzijdige Connectiviteit: De H2U White ondersteunt Power over Ethernet (PoE) en beschikt over twee netwerkpoorten, waardoor u uw telefoon gemakkelijk kunt integreren in uw bestaande netwerk.
 5. Robuuste Beveiliging: Bescherm uw zakelijke communicatie met de uitstekende beveiligingsmaatregelen van de H2U White. Met ondersteuning voor VPN en TLS/SSL blijft uw telefoonverkeer volledig versleuteld en veilig.
 6. Efficiënte Productiviteit: De H2U White is uitgerust met programmeerbare DSS-toetsen, waarmee u snel toegang krijgt tot veelgebruikte functies en contacten. Dit verhoogt uw productiviteit en vermindert de noodzaak van omslachtige handelingen.
 7. Uitbreidbaarheid: Als uw bedrijf groeit, groeit de H2U White met u mee. Dankzij de modulaire uitbreidingspoort kunt u extra lijnen toevoegen en functionaliteit verbeteren zonder te investeren in een geheel nieuwe telefoon.

Conclusie

De H2U White is de ideale IP-telefoon voor moderne bedrijven die topprestaties en efficiëntie wensen. Met geavanceerde functies, een gebruiksvriendelijke interface en robuuste beveiliging, kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten, wetende dat uw communicatie in goede handen is. Investeer in de H2U White en ontdek een wereld van zakelijk succes!

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…