Grandstream GXV3480 - Service-ICT
0

 664,29

Beschrijving

Ontdek de geavanceerde Grandstream GXV3480 Video IP-telefoon

De Grandstream GXV3480 is de oplossing voor hoogwaardige zakelijke communicatie en professionele videoconferenties.

Met een 8-inch capacitief touchscreen, geïntegreerde 2 megapixel HD-camera en kristalhelder geluid, biedt deze IP-telefoon een uitzonderlijke communicatie-ervaring voor jouw bedrijf.

De GXV3480 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven en professionals. Met ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts en 2 FXS-poorten, kun je naadloos verbinding maken met verschillende telefoonnetwerken en gelijktijdig meerdere gesprekken afhandelen.

Met de geïntegreerde 2 megapixel HD-camera kun je video-oproepen van topkwaliteit voeren en de gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal van jouw gesprekspartners duidelijk zien. Het 8-inch capacitieve touchscreen biedt een intuïtieve interface voor moeiteloze navigatie en toegang tot functies.

De Grandstream GXV3480 ondersteunt 1080p Full HD-video, wat zorgt voor een meeslepende videoconferentie-ervaring met haarscherpe beelden. Met de HDMI-uitgang kun je jouw gesprekken op een externe monitor of tv weergeven, ideaal voor groepsvergaderingen en presentaties.

Deze IP-telefoon is niet alleen een communicatiehub, maar ook een slimme productiviteitstool. Met Android 7.0-besturingssysteem kun je jouw favoriete Android-apps downloaden en gebruiken, waardoor je toegang hebt tot nuttige hulpmiddelen en informatie. De GXV3480 ondersteunt ook Bluetooth en USB-interfaces voor naadloze connectiviteit.

Met Grandstream’s geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals spraak- en video-oproepencryptie, ben je verzekerd van een veilige communicatieomgeving voor gevoelige gesprekken.

Of het nu gaat om zakelijke meetings, videoconferenties of dagelijkse communicatie, de Grandstream GXV3480 Video IP-telefoon is jouw betrouwbare partner. Bestel nu en ontdek de voordelen van deze geavanceerde IP-telefoon voor een productievere en efficiëntere communicatie in jouw organisatie.

De kenmerkeigenschappen van de GXV3480 Video IP-telefoon zijn

 • 8-inch capacitief touchscreen: Biedt een groot en intuïtief display voor gemakkelijke navigatie en toegang tot functies.
 • Ondersteuning voor maximaal 16 SIP-accounts: Hiermee kun je verbinding maken met verschillende telefoonnetwerken en gelijktijdig meerdere gesprekken afhandelen.
 • 2 FXS-poorten: Hiermee kunnen analoge apparaten zoals faxmachines en telefoons worden aangesloten.
 • Geïntegreerde 2 megapixel HD-camera: Maakt hoogwaardige video-oproepen mogelijk met heldere beelden.
 • Ondersteuning voor 1080p Full HD-video: Biedt een meeslepende en haarscherpe videoconferentie-ervaring.
 • HDMI-uitgang: Hiermee kun je gesprekken weergeven op een externe monitor of tv voor grotere groepsvergaderingen en presentaties.
 • Geavanceerd Android 7.0-besturingssysteem: Hiermee kun je jouw favoriete Android-apps downloaden en gebruiken voor extra functionaliteit.
 • Bluetooth en USB-interfaces: Voor naadloze connectiviteit met externe apparaten zoals headsets en USB-opslagapparaten.
 • 16-kanaals SIP-video-oproepen: Biedt uitgebreide mogelijkheden voor videoconferenties met meerdere deelnemers.
 • Geïntegreerde Gigabit Ethernet-poort: Voor snelle en betrouwbare netwerkverbindingen.
 • PoE-ondersteuning (Power over Ethernet): Hiermee kan de telefoon via de netwerkkabel worden gevoed, wat zorgt voor eenvoudige installatie en minder kabels.
 • Geavanceerde beveiligingsfuncties: Inclusief encryptie van spraak- en video-oproepen voor een veilige communicatieomgeving.

Met deze kenmerkeigenschappen biedt de Grandstream GXV3480 Video IP-telefoon een geavanceerde en veelzijdige communicatieoplossing voor bedrijven en professionals die hoogwaardige spraak- en video-oproepen willen voeren, samen met uitgebreide functionaliteit en gebruiksgemak.

 

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…