TP-Link TL-SM5110-LR - Service-ICT
0

 42,88

  1. Layer 3 Routing: De switch ondersteunt Layer 3 routing, waardoor geavanceerde netwerktopologieën kunnen worden beheerd en routingstrategieën kunnen worden geïmplementeerd.
  2. Niet-Blokkerende Architectuur: Dankzij de niet-blokkerende architectuur en Gigabit Ethernet-poorten biedt de switch consistente prestaties, zelfs tijdens perioden van hoge netwerkactiviteit.
  3. Geavanceerde Beveiligingsfuncties: Ondersteuning voor Access Control Lists (ACL), IP-MAC-Port-VID Binding en 802.1X authenticatie zorgt voor een verbeterde netwerkbeveiliging tegen ongeautoriseerde toegang.
  4. Webgebaseerde Interface: De intuïtieve webgebaseerde interface maakt eenvoudige configuratie en beheer mogelijk, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot verschillende instellingen.
  5. Flexibele Connectiviteit: Met SFP-slots voor glasvezelverbindingen en Gigabit Ethernet-poorten biedt de switch diverse connectiviteitsopties om aan verschillende netwerkbehoeften te voldoen.
  6. Schaalbaarheid: De switch is ontworpen om mee te groeien met de veranderende eisen van bedrijven, waardoor het geschikt is voor zowel kleine als middelgrote ondernemingen.
  7. QoS en Traffic Prioritization: Ondersteuning voor Quality of Service (QoS) en traffic prioritization helpt bij het optimaliseren van de netwerkprestaties voor specifieke applicaties.

Artikelnummer: TL-SM5110-LR Categorieën: , ,

Beschrijving

TP-Link TL-SM5110-LR Layer 3 Managed Switch: Optimaliseer Uw Netwerkbeheer met Geavanceerde Functionaliteiten

De TP-Link TL-SM5110-LR Layer 3 Managed Switch is een krachtige netwerkoplossing die geavanceerde functies combineert met betrouwbare prestaties. Met Layer 3 beheermogelijkheden biedt deze switch bedrijven de tools om hun netwerken te optimaliseren, te beveiligen en te schalen.

Geavanceerde Layer 3 Beheermogelijkheden

Met ondersteuning voor Layer 3 routing, OSPF, en VRRP, stelt de TL-SM5110-LR bedrijven in staat om complexe netwerktopologieën te beheren en geavanceerde routingstrategieën te implementeren.

Hoge Prestaties en Betrouwbaarheid

Dankzij niet-blokkerende architectuur en Gigabit Ethernet-poorten biedt de switch betrouwbare en consistente prestaties, zelfs tijdens piekuren van netwerkactiviteit.

Verbeterde Netwerkbeveiliging

Met ondersteuning voor Access Control Lists (ACL), IP-MAC-Port-VID Binding, en 802.1X authenticatie, biedt de TL-SM5110-LR geavanceerde beveiligingsfuncties om het netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Eenvoudig Beheer en Configuratie

De switch wordt geleverd met een intuïtieve webgebaseerde interface en ondersteunt diverse beheermethoden, waardoor het configureren en beheren van het netwerk moeiteloos verloopt.

Flexibele Connectiviteitsopties

Met SFP-slots voor glasvezelverbindingen en Gigabit Ethernet-poorten biedt de switch flexibele connectiviteitsopties om aan verschillende netwerkbehoeften te voldoen.

TP-Link TL-SM5110-LR Layer 3 Managed Switch: Optimaliseer Uw Netwerk

Of het nu gaat om een complexe netwerktopologie of het verbeteren van de algehele beveiliging en prestaties, de TP-Link TL-SM5110-LR Layer 3 Managed Switch biedt de nodige functies om uw netwerk te optimaliseren en te beheren. Met geavanceerde Layer 3-functionaliteiten en betrouwbare prestaties, is dit de ideale keuze voor moderne bedrijfsnetwerken.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…