TP-Link TL-SM5310-T - Service-ICT
0

 55,14

  1. Geavanceerde Layer 2 Beheermogelijkheden: Met VLAN-instellingen, Spanning Tree Protocol (STP), en Quality of Service (QoS) kunnen bedrijven het netwerk nauwkeurig configureren en beheren.
  2. Robuuste Prestaties: Dankzij niet-blokkerende schakelcapaciteit en hoge doorvoersnelheden biedt de switch betrouwbare prestaties voor zelfs de meest veeleisende bedrijfsapplicaties.
  3. Geavanceerde Beveiliging: Met functies zoals Access Control Lists (ACL), 802.1X authenticatie en IP-MAC-Port-VID Binding biedt de switch geavanceerde beveiliging om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  4. Eenvoudig Beheer en Implementatie: De intuïtieve webgebaseerde interface en gebruiksvriendelijke configuratiehulpmiddelen maken implementatie en beheer eenvoudig, zelfs voor niet-technische gebruikers.
  5. Flexibele Connectiviteit voor Groei: Met meerdere Gigabit Ethernet-poorten en SFP-slots biedt de switch flexibele connectiviteitsopties, ideaal voor bedrijven die klaar zijn voor groei.
  6. Ondersteuning voor Diverse Toepassingen: De switch ondersteunt een breed scala aan toepassingen, van datatransmissie tot VoIP en videostreaming.
  7. Verbeterde Netwerkmonitoring: Met functies zoals port mirroring en loopback detection kunnen beheerders het netwerkverkeer en eventuele problemen effectief bewaken.
  8. Efficiënte Energiebesparing: De switch past energiebesparende technologieën toe om stroomverbruik te minimaliseren en de operationele kosten te verlagen.

Artikelnummer: TL-SM5310-T Categorieën: , ,

Beschrijving

TP-Link TL-SM5310-T L2 Managed Switch: Krachtige Netwerkbeheeroplossing voor Zakelijke Efficiëntie

De TP-Link TL-SM5310-T L2 Managed Switch biedt geavanceerde functies en betrouwbare prestaties om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne bedrijfsnetwerken. Met Layer 2 beheermogelijkheden en een reeks krachtige functies, stelt deze switch bedrijven in staat om hun netwerk te optimaliseren, beveiligen en efficiëntie te verbeteren.

Geavanceerde Layer 2 Beheerfuncties

Met uitgebreide Layer 2 beheermogelijkheden kunnen bedrijven het netwerk nauwkeurig configureren en beheren. Dit omvat VLAN-instellingen, Spanning Tree Protocol (STP) en Quality of Service (QoS).

Robuuste Prestaties voor Veeleisende Toepassingen

De TL-SM5310-T biedt niet-blokkerende schakelcapaciteit en hoge doorvoersnelheden, wat zorgt voor betrouwbare prestaties zelfs tijdens piekuren. Ideaal voor bedrijfskritieke applicaties.

Geavanceerde Beveiliging voor Netwerkbescherming

Met functies zoals Access Control Lists (ACL), 802.1X authenticatie en IP-MAC-Port-VID Binding biedt de switch geavanceerde beveiliging om ongeautoriseerde toegang te voorkomen en het netwerk te beschermen.

Eenvoudig Beheer en Implementatie

Dankzij een intuïtieve webgebaseerde interface en gebruiksvriendelijke configuratiehulpmiddelen is de TL-SM5310-T eenvoudig te implementeren en beheren, zelfs voor niet-technische gebruikers.

TP-Link TL-SM5310-T L2 Managed Switch: Uw Partner in Netwerkbeheer

Voor bedrijven die een krachtige en veelzijdige netwerkbeheeroplossing zoeken, biedt de TP-Link TL-SM5310-T L2 Managed Switch de mogelijkheden om het netwerk te optimaliseren, te beveiligen en de algehele efficiëntie te verbeteren. Met geavanceerde functies en betrouwbare prestaties is dit de ideale keuze voor moderne bedrijfsnetwerken.

Wanneer het vandaag en morgen over ICT gaat: Dan moet het snel, veilig en zorgeloos zijn…